ثبتنام دومین دوره آزمون استخدامی شرکتهای خصوصی از شهریورماه
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدحسین قمری، دبیر شورای سیاستگذاری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی، شرکتهای صنعتی، تجاری و فناور کشور در نشست خبری که در ساختمان معاونت علمی در حال برگزاری است، گفت: در اولین دوره آزمون استخدامی شرکتهای بخش خصوصی که سال ٩٦ برگزار شد، ٦٠ هزار نفر شرکت کردند که پس از گذراندن مرحله اینترنتی، ٢٠ هزار نفر به مصاحبه حضوری دعوت شدند.
وی ادامه داد: ثبتنام دومین دوره آزمون استخدامی شرکتهای بخش خصوصی از شهریورماه امسال آغاز میشود. علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت آزمون استخدام بخش خصوصی شرکتهای صنعتی، تجاری و فناور، در این آزمون ثبتنام کنند.
قمری در ادامه به ارائه گزارش نخستین آزمون استخدام بخش خصوصی پرداخت و گفت: 60 هزار نفر در 266 عنوان شغلی ثبتنام کردند و 20 هزار نفر برای مصاحبه حضوری در هفت استان حضور یافتند. این آزمون 28 هزار فرصت شغلی از یک هزار و 100 شرکت خصوصی و دانشبنیان داشت و براساس شایستگیهای شغلی، 6 هزار و 300 نفر به شرکتها معرفی شدند.
دبیر شورای سیاستگذاری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی با اشاره به اینکه ثبتنام دومین آزمون استخدام بخش خصوصی کشور از شهریورماه آغاز میشود، گفت: مرحله غیرحضوری این دوره از آزمونها آبانماه برگزار میشود و همچنین در آذرماه مرحله حضوری را شروع میکنیم.
وی به تشریح ویژگیهای این دوره از آزمون پرداخت و گفت: طراحی و اجرا مبتنی بر شایستگیهای شغلی بومی احصاشده در نخستین آزمون، افزودن آموزشهای مهارتهای نرم و راهنمای تخصصی همه شرکتکنندگان، اضافه شدن مشاغل پردرآمد جدید برای شرکتها و صنایع کشور و فراهم شدن امکان معرفی به فرصتهای شغلی شرکتهای خارج از کشور از ویژگیهای این آزمون است.
قمری تأکید کرد: این آزمون به هشت دسته مشاغل شامل هنر، رسانه و آموزش، مالی و اداری، مهندسی، مدیریتی، بازاریابی و فروش، کارشناسی و ارائه خدمات، فناوری اطلاعات و فنی و اجرایی تقسیم میشود. هر کدام از این دستهبندیها شامل عناوین شغلی است.
دبیر شورای سیاستگذاری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی گفت: ارائه راهنمای جامع شغلی و کارنامه تفصیلی مبتنی بر تحلیل نتایج شایستگیهای شغلی هر فرد، امکان جانمایی داوطلبان در مشاغل متنوع براساس تناسب فرد با سن و مدرک تحصیلی، عدم دریافت هزینههای اضافه با عناوینی مانند هزینه مصاحبه و معرفی و اولویتبندی داوطلبان صرفاً براساس توانمندیها و شایستگیهای شغلی به جای تکیه بر عوامل فردی نظیر مدرک دانشگاهی یا معدل از جمله تفاوتهای این آزمون با سایر آزمونهای استخدامی رایج است.
وی در ادامه در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری آنا درباره امکان تقلب در آزمونهای اینترنتی توضیح داد: سعی کردهایم تا امکان تقلب را پایین بیاوریم. به داوطلبان سؤالات یکسان داده نمیشود و زمان هم محدود شده است. البته با این تمهیدات باز هم امکان تخلف وجود دارد. به همین دلیل مرحله دوم آزمون را به صورت مصاحبه حضوری برگزار میکنیم تا براساس شایستگیها، افراد انتخاب شوند. همچنین شاخصهای مشخصی را برای مصاحبه در نظر گرفتهایم که کاملاً شفاف و براساس مهارت و دانش افراد است تا افراد شایسته برای رستههای شغلی انتخاب شوند.
قمری خاطرنشان کرد: هزینه شرکت در این آزمون مانند سال گذشته 57 هزار تومان است.
دبیر شورای سیاستگذاری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی گفت: شورای سیاستگذاری این آزمون شامل علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، پرویز کرمی مشاور معاون رئیس جمهور و دبیر ستاد توسعه فرهنگ و اقتصاد دانشبنیان، محمدرضا سپهری رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، سیدمحمدحسین سجادی نیری دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، سلیمان پاکسرشت معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و احمد مشیریان معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی ادامه داد: همچنین مهدی صفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس، محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما، سید حمید کلانتری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حسین صابری معاون توسعه فناوری پارک فناوری پردیس، عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افرادی هستند که در شورای سیاستگذاری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی فعالیت میکنند.
انتهای پیام/4040
انتهای پیام/