صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
داور جشنواره تئاتر رضوی:

هنرمند باید با آشنایی تئاتر، موضع خود نسبت به هر موضوع را نشان دهد

داور جشنواره تئاتر رضوی گفت: برای پرداختن به هر مضمونی نمی‌توان کارگاه آموزشی برگزار کرد بلکه لازم است تا افراد با تئاتر آشنا شوند و بر اساس توانایی و خلاقیت موضع خود را در قالب نمایش نشان دهند.
کد خبر : 307715

سعید اسدی در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا در خصوص اینکه برپایی جشنواره‌ها با بخش‌های جنبی و کارگاه‌های آموزشی چقدر توانسته در رشد تئاتر مؤثر باشد، گفت: آدم‌ها باید تئاتر را بشناسند و بعد درباره هر موضوع موضع خود را در قالب تئاتر مطرح کنند.


وی اظهار کرد: نمی‌توان برای موضوع تئاتر رضوی دانشکده یا کارگاه آموزشی خاصی برپا کرد بلکه فرد علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه به‌واسطه سپری کردن دوره‌های آموزشی با تئاتر آشنا می‌شود و سپس درک خود از یک موضوع را به اثر هنری تبدیل می‌کند.


داور جشنواره تئاتر رضوی بیان کرد: اجرا، نمایشنامه‌نویسی، بازیگری و دیگر بخش‌های حوزه نمایش تبحّر آدم‌ها به شمار می‌رود و علاقه‌مندان آن به‌واسطه کلاس با این رشته‌ها در حوزه تئاتر آشنا شده‌اند و بر اساس نقش و نمایشی که اجرایش را برعهده دارند، در آن خلاقیت ایجاد می‌کنند.


وی تأکید کرد: آنچه در تئاتر باید مدنظر داشت این است که بخشی از تئاتر آموزش و فن است و بخشی دیگر زمینه‌های تولید آن است. کسی که تئاتری باشد و به‌خوبی با این حوزه آشنایی داشته باشد می‌تواند آثار متنوع و باکیفیتی را اجرا کند بنابراین نمی‌توان آموزش یا کارگاه متناسب با هر موضوعی را عاملی برای رشد در هر مبحث دانست.


اسدی در بخش دیگری از سخنانش به ارزش‌های کیفی و هنری آثار نمایشی به‌عنوان مهم‌ترین معیار در انتخاب آثار اشاره کرد و افزود: اینکه خواستگاه آثار چه می‌تواند باشد و بر چه اصلی نمایشی تولیدشده از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین اینکه چه کسانی نمایش را تولید می‌کنند، چه فردی آن را مطرح می‌کند و در این بین اجرای نمایش در چه شرایطی اتفاق می‌افتد، قصه‌ای دیگر است.


وی همچنین تصریح کرد: وقتی همه‌چیز رویداد محور باشد نمی‌توان تولیدات خوبی را در جشنواره‌ها شاهد بود مگر آنکه آثار راه‌یافته به جشنواره برآیند تولیداتی باشند که در جامعه به اجرا درآمده‌اند.


سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی با میزبانی از هشت اثر نمایشی از 7 تا 9 مردادماه در بجنورد، مرکز خراسان شمالی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4031


انتهای پیام/

ارسال نظر