صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۷
رئیس پارک علم و فناوری پردیس اعلام کرد:

تبدیل پارک پردیس به ناحیه نوآوری پردیس

رئیس پارک علم و فناوری پردیس گفت: قصد داریم با توسعه پارک پردیس و تبدیل آن به ناحیه نوآوری  بیش از ١١‌ هزار شرکت فعال داشته باشیم و از هزار نیروی ایرانی خارج از کشور استفاده کنیم.
کد خبر : 307372

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهدی صفاری‌نیا در اجلاس سالانه پارک پردیس که عصر امروز در سالن همایش های این پارک برگزار شد، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های پارک پرداخت و گفت: تاپایان سال ٩٦ این مجموعه به ٢٥٨ عضو رسیده است. پارک علم و فناوری پردیس در سال گذشته از طریق صادرات ٥٢ محصول به ١٢ کشور مجموعا ٢٤ میلیون دلار درآمد داشته است.


وی افزود: برنامه و هدف اصلی ما تبدیل پارک پردیس به ناحیه نوآوری پردیس، است که لازمه تحقق آن هدف وجود زمین هزار هکتاری است.


رئیس پارک علم و فناوری پردیس گفت: قصد داریم با توسعه پارک پردیس و تبدیل آن به ناحیه نوآوری بیش از ١١‌هزار شرکت فعال داشته باشیم و از هزار نیروی ایرانی خارج از کشور استفاده کنیم.


صفاری‌نیا در ادامه گفت: براساس گزارش‌های پارک فناوری پردیس در سال 96، 21 درصد رشد درآمد و علاوه‌بر آن 13 درصد رشد منابع انسانی و 8 درصد رشد منابع انسانی شرکت‌های عضو را داشته‌ایم و در سال آینده شاهد اشتغال 7 هزار نفر در مجموعه پارک پردیس خواهیم بود.


وی تأکید کرد: 65 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید توسط شرکت‌های پارک پردیس اتفاق افتاده و 320 فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها در پارک مشغول به کار شده‌اند و 62 نفر از استادان دانشگاه‌ها نیز با ما همکاری دارند. انجام 28 پایان‌نامه دانشجویی، راهبری 9 عنوان پایان‌نامه در حوزه فناوری، 74 مورد اشتراک‌گذاری امکانات آزمایشگاهی و مجموعاً 566 همکاری با دانشگاه‌ها در کارنامه سال 96 پارک فناوری پردیس وجود دارد.


رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه 122 عنوان نوآوری جدید در این پارک وجود دارد، گفت: نزدیک به 3/5 میلیون دلار همکاری پارک با 11 کشور خارجی ارزش مالی داشته که این ارزش مالی براساس 17 قرارداد منعقد شده برآورد شده است.


صفاری‌نیا کرد: بیش از 270 عنوان نشان و گواهینامه جدید به شرکت‌ها داده شده و ستاد پارک پردیس نیز در حوزه خدمات تخصصی تلاش بی‌وقفه‌ای دارند و به همین منظور 22 سرفصل حمایتی را تعریف کردیم که بیش‌از 40 مجموعه این خدمات به شرکت‌ها ارائه می‌شود تا از دوره‌های آموزشی و خدمات مشاوره استفاده کنند.


وی اظهار کرد: یکی از کارکردهای پارک در سال 96 تلاش برای بازاریابی محصولات پارک بوده و به همین منظور بیش‌ از 70 مناقصه را به شرکت‌ها اعلام کردیم و در 34 مناقصه نیز شرکت داشتیم و تلاش کردیم از ظرفیت بالای پارک استفاده کنیم.


رئیس پارک علم و فناوری پردیس درباره تجاری‌سازی قراردادهای پارک پردیس توضیح داد:‌ برای تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های پارک توانسته‌ایم با برخی از شرکت‌ها به نتایج خوبی برسیم و بیش‌از 15 طرح به مرحله معرفی به سازمان‌های دولتی رسیده و توانستیم 6 قرارداد تجاری‌سازی بین پارک و دستگاه‌های دولتی منعقد کنیم.


صفاری‌نیا تصریح کرد: 81 شرکت مستقر در پارک پردیس از معافیت مالیاتی استفاده می‌کنند که در مجموع 64 میلیارد تومان معافیت مالیاتی به شرکت‌ها داده‌ایم و 2 هزار و 380 نفر از معافیت مالیات بر حقوق استفاده کردند همچنین نماینده شورای حل اختلاف مالیاتی شرق تهران نیز به عضویت پارک درآمد و 53 خدمت نظام وظیفه در شرکت‌های پارک انجام شد.


رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه گفت: از برنامه‌هایی که در این پارک دنبال می‌شود می‌توان به برگزاری اجلاس سالیانه، تجلیل از پیشکسوتان علم و فناوری، برگزاری مسابقه‌های ورزشی با حضور 400 ورزشکار، برگزاری مراسم مذهبی در مناسبت‌های مختلف و برنامه یک روز شاد اشاره کرد.


وی گفت: نمایشگاه سالانه اینوتکس با حضور 92 شرکت خارجی و داخلی در سال گذشته برگزار شد و برنامه‌هایی نظیر شبکه نوآوری تهران، جایزه مصطفی حمایت ویژه از رویدادهای کارآفرینی در پارک پردیس دنبال می‌شود و تا پایان سال 96 توانستیم نزدیک به 200 رویداد کارآفرینی در بیش‌از 60 شهر کشور برگزار کنیم.


صفاری‌نیا در پایان خاطرنشان کرد: 19 اختراع در شبکه فن‌بازار ملی ایران داشتیم که ارزش اختراعات 192 میلیارد ریال است و برنامه‌های ویژه‌ای برای اشتغال نخبگان داریم.


انتهای پیام/4007


انتهای پیام/

برچسب ها: مهدی صفاری‌نیا
ارسال نظر