صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۷
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست‌جمهوری:

رویدادهای استارتاپی روستایی کشور از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین کلید می‌خورد

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست‌جمهوری با بیان اینکه رویدادهای استارتاپی روستایی از دهم شهریور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین کلید می‌خورد، گفت: برای عملیاتی کردن این ایده، 6 منطقه کشور را با مرکزیت استان‌ها در نظر گرفته‌ایم.
کد خبر : 307270

به گزارش خبرنگار حوزه رفاهی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیدابوالفضل رضوی در نشست خبری رویدادهای استارتاپی روستایی کشور با بیان اینکه استارتاپ یک بحث جدید برای کشور ماست که تا امروز تعریف مناسبی برای آن ارائه نشده، اظهار کرد: استارتاپ به معنی سرعت‌دهنده، روان‌سازی کار و راحت‌کننده امور است و در واقع استارتاپ‌ها راهی هستند که بسیاری از واسطه‌ها و امور غیرضروری حذف شود.


وی با اشاره به فعالیت معاونت توسعه روستایی ریاست‌جمهوری به‌منظور شروع این کار برای روستاییان تصریح کرد: از محل عملی‌سازی این طرح می‌توان خدمات بیشتری به مردم ارائه داد. به همین منظور در نظر گرفتیم تا همایش‌های مختلفی در نقاط مختلف کشور برگزار کنیم.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست‌جمهوری با اشاره به برگزاری این رویداد در 6 منطقه کشور اضافه کرد: اولین مرحله از این رویداد از دهم تا سیزدهم شهریور، در استان‌های قزوین، گیلان، مازندران، اردبیل، زنجان و به میزبانی استان قزوین در محل دانشگاه آزاد اسلامی این شهر که در حوزه فناوری پیشرو است، برگزار می‌شود.


رضوی با بیان اینکه 150 نفر در مجموع در تاریخ یادشده در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به آغاز این رویداد کمک می‌کنند، گفت: استانداری قزوین، صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شتاب‌دهنده‌های فعال کشور در نقش سرمایه‌گذار و معاونت عمرانی استانداری قزوین در این راستا به ما یاری می‌رسانند.


وی با اشاره به برگزاری این همایش سه‌روزه و ارائه ایده‌های مختلف در آن عنوان کرد: این همایش به ما امکان می‌دهد که یک کار تیمی را آغاز کنیم؛ زیرا هیچ اقدامی به‌صورت فردی مؤثر نخواهد بود. اگر کارها به‌صورت گروهی و مشارکتی در حین آموزش انجام شوند، به توسعه پایدار می‌رسیم.


به گفته معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری، گردشگری، کشاورزی، درمان و سلامت، محیط زیست، تولیدات بومی، بازاریابی و فروش محصولات اینترنتی ازجمله مواردی است که در این همایش سه‌روزه مورد بحث قرار می‌گیرد.


رضوی با اشاره به استفاده از اینترنت پرسرعت در روستاهای کشور و نقش وزارت ارتباطات اضافه کرد: به بحث اینترنت پرسرعت در دولت‌های یازدهم و دوازدهم توجه ویژه‌ای شده است و وزیر ارتباطات به توسعه اینترنت پرسرعت در روستاها علاقه‌مند است؛ زیرا این موضوع فضای کسب‌وکار روستایی را رونق می‌بخشد.


رضوی در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا درباره همکاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری با سایر واحدهای دانشگاه آزاد و همین‌طور دیگر واحدهای دانشگاهی کشور توضیح داد: هر زمان و در هر مکانی که دانشگاه‌ها به ما کمک کنند ما آمادگی تعامل داریم و افتخار می‌کنیم که اسم ما در کنار مراکز علمی باشد. درواقع دانشگاه‌ها محلی برای رونق استارتاپ‌ها هستند و دانشگاه آزاد قزوین از این قاعده مستثنا نیست.


وی ادامه داد: موسی‌خانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، جزء افراد برتری است که در زمینه رباتیک فعالیت می‌کند و می‌توان گفت، دانشگاه آزاد قزوین جزء پنج دانشگاه برتر واحدهای دانشگاه آزاد است.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری درباره شیوه ارائه تسهیلات به افرادی که قصد دارند استارتاپ‌‌های روستایی راه بیندازند، گفت: به این افراد، وام اشتغال روستایی با کارمزد چهار تا 6 درصد داده می‌شود که در روستاهای مرزی این وام با کارمزد چهار درصد و در روستاهای غیر مرزی با کارمزد 6 درصد خواهد بود. همچنین از محل بانک سینا تسهیلاتی با کارمزد هشت درصدی برای آن‌ها در نظر گرفته‌شده است.


به گفته رضوی افرادی که قصد دارند در روستاها استارتاپ‌ راه‌اندازی کنند در مقابل تسهیلاتی که به آن‌ها ارائه می‌شود نیازمند یک سند ملکی روستایی هستند.


وی تصریح کرد: البته مردم باید خودشان در اقتصاد کشور تصمیم‌گیر باشند و به‌جای شریک‌شدن با دولت، به فکر شریک شدن با یکدیگر باشند.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در بخشی دیگر از صحبت‌هایش با اشاره به آغاز هفته دولت توضیح داد:‌ شأن دولت این است که مردم در این هفته خودشان از دولت تعریف کنند و درواقع دولت باید به‌گونه‌ای عمل کند که مردم این هفته را برگزار کنند. باید زمینه‌هایی فراهم شود که مردم در تجمعات رسمی صحبت‌های خود را مطرح کنند و یکی از وظایف اصلی کسانی که بر صندلی دولت تکیه زده‌اند این است که حرف‌های مردم را گوش کرده و مناسب عمل کنند.


انتهای پیام/4009/4039/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر