صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۱ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۴
معاون شهردار تهران در گفت‌وگو با آنا:

کارخانه زباله‌سوز کهریزک تاکنون 2 هزار مگاوات برق تولید کرده است/ ساخت زباله‌سوز بیمارستانی در دست اقدام است

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با رد اینکه کارخانه زباله‌سوز کهریزک فعالیت‌ مناسبی ندارد، گفت: خوشبختانه کارخانه زباله‌سوز در حل این مشکل موثر بوده و روزانه 300 تن زباله در این کارخانه به برق تولید می‌شود و این کارخانه تاکنون 2هزار مگاوات برق را به روی شبکه برق‌‌رسانی شهر منتقل کرده است.
کد خبر : 30718

مجتبی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه گفته می‌شود کارخانه زباله‌سوز کهریزک فعالیت مناسبی ندارد و بازده لازم را نداشته است، تاکید کرد: این ادعا درست نیست چرا که ما از همان ابتدا اعلام کردیم کارخانه زباله‌سوز کهریزک قرار است 200 تن زباله بسوزاند و در ازای آن روزانه 3 مگاوات برق در ساعت تولید کند که اکنون در حال تولید است.


وی اضافه کرد: با آغاز به کار این کارخانه کنتور برقی از سوی اداره برق در آن نصب شد که پلمپ است و بررسی آن نشان می‌دهد که از ابتدا تاکنون این کارخانه 2 هزار مگاوات برق تولید کرده و روی شبکه برق‌رسانی شهر فرستاده است.


به گفته معاون خدمات شهری شهرداری تهران از سه مگاوات برق تولیدی روزانه کارخانه زباله‌سوز کهریزک، نیم مگاوات یا 0.6 از آن، به مصرف خود کارخانه می‌رسد و 2.5 مگاوات برق هم روی شبکه برق‌رسانی می‌رود.


عبداللهی در ادامه از پیگیری شهرداری تهران برای ساخت دو دستگاه زباله‌سوز 600 تنی و یک زباله‌سوز 2 هزار تنی خبر داد و اضافه کرد: تاکنون در این خصوص توانسته‌ایم به نتایج خوبی دست یابیم.


ساخت زباله‌سوز بیمارستانی 90 تا 100 تنی در تهران


معاون شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه ساخت زباله‌سوز بیمارستانی 90 تا 100 تنی نیز در حال پیگیری و انعقاد قرار داد آن در مرحله آخر است، تصریح کرد: وقتی که قرارداد تکمیل، آماده و امضا شد، جزئیات آن را اطلاع‌رسانی می‌کنیم.


عبداللهی گفت: باید توجه داشت که انجام این اقدامات بسیار پیچیده است. به عنوان مثال یک زباله‌سوز 600 تنی بالای 130 تا 140 میلیاردتومان هزینه می‌خواهد و بر همین اساس توجیه اقتصادی آن اهمیت زیادی دارد و همچنین ملاحظات زیست‌محیطی و اخذ مجوزهای دیگر آن زمانبر است.


وی تاکید کرد: برای ساخت زباله‌سوزها و تعیین تکلیف زباله‌های شهر تهران بر اساس برنامه در حال انجام اقدامات خوبی هستیم و امیدوایم بتوانیم کار را با همین شدت و قوت ادامه دهیم تا به نتیجه مطلوب نهایی برسیم.


معاون خدمات شهری شهرداری تهران افزود: اکنون در مرحله انعقاد قرارداد هستیم و پس از آن، از زمان کلنگ‌زنی، تعهد می‌دهیم که بین 2 تا 2.5 سال کار ساخت زباله‌سوز در پایتخت را به پایان برسانیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر