درخواست اعمال ماده 236 آیین نامه داخلی مجلس برای تسریع در رسیدگی به موضوع دکل نفتی گمشده
سیدحسین دهدشتی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره سرنوشت تحقیق و تفحص از دکل نفتی گمشده اظهار کرد: تیرماه سال گذشته با تعدادی از همکاران، طرح تحقیق و تفحص از شرکت تأسیسات دریایی را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کردیم و این طرح برای ادامه به کمیسیون انرژی مجلس ارجاع شد.
وی ادامه داد: موضوع تحقیق و تفحص از تأسیسات دریایی در جلسات متعددی در کمیسیون انرژی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیرعامل این شرکت نیز گزارشهای خود را درباره موارد مطرحشده ارائه کرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: پس از برگزاری این جلسهها و استماع گزارشهای شرکت تأسیسات دریایی، تحقیق و تفحص در کمیسیون انرژی به رأی گذاشته و از سوی اعضای کمیسیون رد شد.
وی افزود: با این حال حدود چهار نفر از نمایندگان مجددا درخواست تحقیق و تفحص را مطرح کردهاند که دکل نفتی گمشده هم شامل این درخواست میشود.
نماینده آبادان در مجلس درباره موضوع تحقیق و تفحص، اظهار کرد: دکل نفتی گمشده، قراردادها، دستمزدها، رشد شرکتهای وابسته به تأسیسات دریایی، بررسی سهام و نحوه واگذاری این شرکتها، نحوه انعقاد قرارداد و پروژههای مرتبط با تأسیسات دریایی از محورهای این طرح تحقیق و تفحص است.
وی افزود: در این حال نمایندگان درخواستکننده تحقیق و تفحص، برای تسریع در رسیدگی به آن، ماده 236 آییننامه داخلی مجلس را درخواست کردهاند که تصریح میکند «هر گاه حداقل 10 نفر از نمایندگان و یا هر کدام از کمیسیونها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسئولان دستگاههای زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیئت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذیربط ارجاع میگردد.»
دهدشتی خاطرنشان کرد: طرح تحقیق و تفحص از تأسیسات دریایی در دستور کار صحن علنی مجلس شورای اسلامی و در نوبت رسیدگی قرار دارد و ما تا زمان شفافسازی موضوع و حصول نتیجه، پیگیر این تحقیق و تفحص هستیم.
انتهای پیام/