صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۷

تولید آنتی‌بیوتیک از نوعی پروتئین

بدن انسان، پپتیدهای ضدمیکروبی بسیاری تولید می‌کند که می‌توانند در از بین بردن عفونت، به سیستم ایمنی کمک کنند.
کد خبر : 305596

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، پپتیدها، پلیمرهای کوچکی هستند که از به هم پیوستن اسیدهای آمینه با ترتیب مشخص و با پیوند پپتیدی تشکیل شده‌اند. دانشمندان در بررسی این پپتیدها به عنوان آنتی‌بیوتیک‌های احتمالی، دریافتند پپتیدهای دیگر موجود در بدن انسان، می‌توانند اثرات ضدمیکروبی داشته باشند و احتمال کشف آنتی‌بیوتیک‌های جدید را افزایش دهند.


پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"(MIT) و "دانشگاه فردریکو دوم ناپل"(University of Naples Federico II) ایتالیا دریافتند که بخشی از پروتئین "پپسین"(pepsinogen) که آنزیمی برای هضم غذا در معده است، می‌تواند باکتری‌هایی مانند سالمونلا و اشریشیا کلی را از بین ببرد.


پژوهشگران معتقدند شاید با اصلاح این پپتیدها برای افزایش فعالیت ضدمیکروبی آنها، بتوان پپتیدهای ترکیبی ابداع کرد که در مقابل باکتری‌های مقاوم در برابر دارو، مانند آنتی‌بیوتیک عمل کنند.


"سزار دلا فونته‌نانز"(Cesar de la Fuente-Nunez)، از پژوهشگران ام.آی.تی و نویسنده ارشد این پژوهش گفت: این پپتیدها، چارچوبی عالی برای مهندسی شدن دارند. در حال حاضر، ایده ما، استفاده از زیست‌شناسی ترکیبی برای اصلاح و تولید بیشتر پپتیدهاست.


منبع: افکارنیوز


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

ارسال نظر