صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
عضو شورای ملی زعفران مطرح کرد؛

احتکار به زعفران رسید/ قیمت طلای سرخ توسط دلالان ۲ برابر شد

عضو شورای ملی زعفران گفت: برخی افراد سودجو با احتکار و فروش زعفران با نرخ‌های دلخواه بازار را متشنج کرده‌اند.
کد خبر : 305287

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، علی حسینی عضو شورای ملی زعفران درباره آخرین وضعیت بازار طلای سرخ، اظهار کرد: با توجه به آنکه تا آغاز فصل برداشت تنها دو ماه زمان باقی است، زعفران چندانی برای عرضه در بازار وجود ندارد.


وی از آغاز برداشت زعفران از 20 مهر ماه خبر داد و گفت: با وجود آنکه زعفران کالایی نیست که مدت زمان آن نا محدود باشد،بنابراین تا دو ماه آینده مابقی زعفران‌های موجود در انبارها باید جذب بازار شود.


به گفته حسینی برخی افراد سودجو پس از گذشت چند ماه از نگهداری زعفران در انبارها قصد عرضه کالا در بازار را دارند تا بتوانند سودهای هنگفتی را به جیب بزنند و این درحالی است که علی‌رغم تصور نادرست این افراد، مدت زمان مصرف زعفران محدود است و نگهداری طولانی مدت آن در انبارها منجر به از دست دادن کیفیت و عطر خاص این محصول می‌شود.


این مقام مسئول نرخ فروش هر کیلو زعفران توسط کشاورزان را 5 تا 5 میلیون و 300 هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه میزان قابل توجهی زعفران در اختیار سازمان تعاون روستایی و افراد فرصت‌طلب است؛ بنابراین این دلالان با عرضه محصول به قیمت 8 تا 9 میلیون تومان قصد دارند که بازار را متشج کنند.


وی بازار زعفران در روزهای آتی را پیش‌بینی کرد و گفت: هم اکنون خریداران خارجی در حد مصرف خود خریداری می‌کنند چرا که تا عرضه نو به بازار تنها دو ماه زمان باقی است که با این وجود پیش‌بینی می‌شود صادرات تا فصل برداشت با روند کاهشی روبرو شود.


حسینی ادامه داد: با توجه به آنکه نگهداری زعفران در انبارها منجر به کاهش کیفیت محصول می‌شود، بنابراین به افراد توصیه می‌شود که به قصد فروش زعفران با نرخ‌های دلخواه از نگهداری زعفران در انبار اجتناب کنند.


عضو شورای ملی زعفران درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران بیان کرد: صادرات زعفران از ابتدای سال از نظر حجمی افزایش و ارزشی کاهش داشته است چرا که خریداران خارجی با رصد کردن بازارهای داخلی و برابری نرخ ارز و ریال به طور دائم قیمت‌ها را در بازار کاهش می‌دادند،ضمن آنکه ارزش واقعی پول حاصل از صادرات کمتر از میزان نرخ اعلامی آمار مربوط به گمرک‌ است.


وی در پایان تصریح کرد: بنابر آمار صادراتی گمرک، نرخ هر کیلو زعفران 1400 دلار است در حالیکه در برخی مواقع نرخ واقعی فروش کمتر از هزار دلار بوده است.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

ارسال نظر