صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۳ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۷
مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر خبر داد؛

ذخیره استراتژیک دارو برای یک سال آینده

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر گفت: این سازمان برای داروخانه‌های زیر مجموعه خود، با توجه به بحث تحریم‌ها، موظف به تأمین ذخیره دارویی مناسب برای یک سال آینده است.
کد خبر : 304621

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی فرجی، صبح امروز در یک برنامه رادیویی درباره وضعیت تأمین دارو در داروخانه‌های هلال‌احمر، گفت: در سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، مسئولیت رفع مشکلات دارویی کشور را نداریم و این مسئولیت با سازمان غذا و دارو است. سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر برای داروخانه‌های زیر مجموعه خود، با توجه به بحث تحریم‌ها موظف به تأمین ذخیره دارویی مناسب برای یک سال آینده است. سازمان غذا و دارو نیز این اجازه را به ما داده تا واردات دارو را از طریق شرکتی که زیر مجموعه سازمان است، انجام دهیم.


وی اضافه کرد: میزان مصرف و فروش دارو در داروخانه مرکزی هلال‌احمر، داروخانه جشنواره در تهرانپارس، داروخانه کیش و داروخانه‌ داروهای تک‌نسخه‌ای مشخص است و در حال حاضر برای مصرف یک سال این داروخانه‌ها، بیش از میزان مصرف، در حال تهیه دارو با مجوز سازمان غذا و دارو هستیم.


فرجی همچنین درباره وضعیت داروخانه‌های هلال‌احمر در شهرستان‌ها نیز اظهار کرد: این داروخانه‌ها زیر مجموعه جمعیت هلال‌احمر هستند، اما تأمین قسمتی از داروی این داروخانه‌ها با این سازمان است.


مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه داروی خاص با داروی تک نسخه‌ای متفاوت است، گفت: داروهای خاص برای بیماران سرطانی و یا بیماران خاص استفاده می‌شود و در لیست دارویی کشور هستند و ثبت شده‌اند؛ این داروها یا در داخل تولید یا وارد می‌شوند.


فرجی افزود: داروهای تک نسخه‌ای در لیست رسمی داروهای کشور وجود ندارند، اما پزشکان به دلیل نیازی که برای بیماران احساس می‌کنند، آنها را تجویز می‌کنند. البته در قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروهای خارج از لیست ممنوع شد و آئین‌نامه‌ای به نام داروهای موردی تصویب شد که در شرایط بسیار سخت و خاص که پزشک معالج، هیچ راهی برای درمان به جز استفاده از این داروها نداشته باشد، می‌توان از این داروها استفاده کرد. البته پزشک معالج باید در سازمان غذا و دارو از این تجویز دفاع کند و در صورت تائید، مجوز واردات آن به ما داده می‌شود.


به گفته وی، در صورت صدور مجوز واردات داروهای موردی، سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر آمادگی دارد که دارو را تهیه و در اختیار بیماران قرار دهد.


انتهای پیام/4009/ن


انتهای پیام/

برچسب ها: هلالاحمر
ارسال نظر