صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۷

دانشجویان امروزی کمتر پول برای کتاب‌های درسی می‌دهند

طبق اعلام انجمن ملی کالج‌های آمریکا، در دهه گذشته متوسط هزینه‌‌ای که دانشجویان برای دسترسی به کتاب یا جزوه درسی می‌کنند، بیش از 30 درصد کاهش یافته است.
کد خبر : 304558

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از اینساید هایرد، طبق گزارش انجمن ملی کالج‌ها، دانشجویان آمریکایی و کانادایی در دهه گذشته به طور متوسط برای دسترسی به جزوه یا کتاب درسی‌‌شان 701 دلار هزینه کرده‌اند که این میزان هم‌اکنون به 500 دلار رسیده است.


دلیل این کاهش هزینه‌ها افزایش استفاده از مواد درسی رایگان و ارزان‌قیمت دیجیتال و حتی اجاره‌ای است. براساس این گزارش، تعداد دانشجویانی که از مواد درسی رایگان استفاده می‌کنند، روز به روز در حال افزایش است.


در سال میلادی جاری، 32 درصد از دانشجویان گزارش داده‌اند که از مواد درسی رایگان استفاده کرده‌اند. در حالی که این میزان در سال گذشته 25 درصد و در سال 2016 حدود 19 درصد بود.


در این مطالعه، زیر 60 درصد از دانشجویان اعلام کرده‌اند که خود استادان مواد درسی رایگان به آنها معرفی می‌کنند. حدود 17 درصد از آنها نیز گفته‌اند که از طریق دانلود غیرمجاز و وب‌سایت‌های تورنت (که به صورت دزدی و بدون اجازه منبع اصلی، اطلاعات را در اختیار کاربران قرار می‌دهند) مواد درسی‌شان را تهیه می‌کنند.


این گزارش که با نظرسنجی از بیش از 34 هزار دانشجو از 63 موسسه آموزشی در آمریکا و کانادا ارائه شده است، نشان می‌دهد که دانشجویان تا لحظه آخر مبادرت به خرید کتاب نمی‌کنند و فقط در صورتی که واقعا نیاز مبرم داشته باشند، کتاب درسی‌شان را خریداری می‌کنند.


از چهار سال پیش تاکنون تعداد دانشجویانی که کتاب می‌خرند، یا اجاره می‌کنند یا قرض می‌گیرند نسبتا ثابت مانده است. در سال میلادی جاری، 83 درصد از دانشجویان مبادرت به خرید، 44 درصد اجاره و 12 درصد قرض گرفتن کتاب کرده‌اند.


این در حالی است که برخی از دانشجویان ترجیح می‌دهند که از مواد درسی دیجیتال پرینت بگیرند و برخی به دنبال این هستند که کدام‌ یک از این روش‌ها برایشان ارزان‌تر تمام می‌شود.


با این حال، مسئولان تحصیلات عالی می‌گویند که این روند دو دلیل عمده دارد. یکی هزینه‌ است؛ به این معنا که دانشجویان به دنبال کاهش هزینه‌های خود هستند و دیگر این که معمولاً منابع دیجیتال برای آنها قابل دسترس‌تر است و با یک جستجوی اینترنتی ساده می‌توانند به این مواد درسی دسترسی پیدا کنند و دیگر لازم نیست به دنبال هم‌کلاسی‌هایشان برای گرفتن جزوه باشند.


انتهای پیام/4056


انتهای پیام/

ارسال نظر