صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۴۱ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی در گفتگو با آنا:

فعالیت اعضای هیأت علمی و دانشجویان به سمت مسائل بزرگ کشور هدایت شود

رئیس دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی گفت: اعضای هیات علمی و دانشجویان به سمت مسائل بزرگ کشور هدایت شود.
کد خبر : 304467

محمدتقی خاکی‌صدیق در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌ درباره جلسه اخیر شورای عالی عتف مبنی بر اینکه دانشگاه‌ها در حل چالش‌های مهم کشور سهیم شوند، اظهار کرد: ما در پروژ‌های کلان چالش‌های مهم کشور را تعریف کردیم و معتقدیم که دانشگاه‌ها می‌توانند در حل معضلات مهم کشور سهیم باشند. برای رسیدن به این هدف باید چند نکته مدنظر قرار گیرد؛ اول اینکه کار اعضای هیات علمی و دانشجویان به سمت مسائل بزرگ کشور هدایت شود. یعنی باید پروژ‌ه‌هایی در این زمینه تعریف و در این قالب به دانشگاه‌ها ماموریت داده شود.


رئیس دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی گفت: جهت‌گیری کلی باید با عقد قراردادهای مشخص تعریف شود تا زمانی که مساله مشخصی تعریف نشود، دانشگاه‌ها نمی‌توانند کمک خوبی داشته باشند.


خاکی‌صدیق ادامه داد: اکنون ما ده‌ها و صدها پروژه در زمینه آب،‌ محیط‌‌ زیست و انرژی در دانشگاه داریم که البته نتیجه‌بخش هم نیستند چراکه از سوی استادان و دانشجویان به صورت خودجودش و برگرفته از مقالات خارجی تعریف شده است.


وی اضافه کرد: موضوع بعدی امکانات آزمایشگاهی است، دانشگاه‌ها برای انجام پروژه‌ها امکانات آزمایشگاهی مناسب ندارند. باید این امکانات فراهم شود؛ می‌توان در ذیل پروژه‌هایی که دانشگاه‌ها به طور مشخص تحویل می‌گیرند، تعریف کرد.


رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بیان کرد: گام بعدی ارائه اطلاعات درست و کافی از معضل‌ها به دانشگاه‌هاست، گاهی دانشگاه‌ها به خاطر نداشتن اطلاعات به مدل‌های ساده برای حل معضلات می‌رسند که نمی‌تواند اثربخش باشد. البته نمی‌تواند این را نادیده گرفت که گاهی اطلاعات کافی در اختیار دست‌اندرکاران پروژه‌ها هم نیست. در نهایت باید در این باره گام‌های اساسی برداشت.


خاکی صدیق تاکید کرد: دستگاه‌ها و ارگان‌ها نیز باید بر پروژه‌های دانشگاهی نظارت کنند تا از این طریق نتایج بهتری به دست آورد.


انتهای پیام/4060/4040


انتهای پیام/

برچسب ها: دانشگاه‌ها
ارسال نظر