صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۵۷ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
نایب رئیس مجلس:

دولت خروج مواد غذایی به کشورهای همسایه را مدیریت کند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای همسایه ایران ارز خود را به ریال تبدیل کرده و محصولاتی مانند برنج، روغن و شکر را با قیمت بسیار ارزان از کشور خارج می‌کنند.
کد خبر : 303940

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا از خانه ملت، مسعود پزشکیان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم، اظهار کرد: در حال حاضر باید جنگ اقتصادی اعلام شود و ستادهای جنگ اقتصادی باید در تمام استان‌ها، شهرستان‌ها و محله‌ها مستقر شود.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا با تمام قوا به دنبال زمین‌ زدن ایران است، افزود: این ستاد باید سیاست‌گذاری‌های لازم را انجام دهد و این سیاست‌ها در داخل هر استان، شهرستان، محله و روستا ابلاغ شده و در هر حوزه اجرایی شود.


وی با اشاره به گرانی ارز در داخل کشور ادامه داد: در حال حاضر کشورهای همسایۀ ایران ارز خود را به ریال تبدیل کرده و محصولاتی همانند برنج، روغن و شکر را با قیمت بسیار ارزان از کشور خارج می‌کنند که اگر جلوی خروج این کالاها گرفته نشود و مدیریت لازم در این بخش صورت نگیرد، حتی اگر احتکاری هم ایجاد نشود، با کمبود مواد غذایی در داخل کشور مواجه می‌شویم.


نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای هر یک از کشورهای همسایه مرزی ایران مقرون به‌صرفه است که مواد غذایی و نیازهای اولیه مردم را از ایران خارج کنند، یادآور شد: حتی اگر با این اقدامات گرانی کالاهای اساسی رخ ندهد، کشور با کمبود مواد غذایی مواجه می‌شود که در این راستا ستاد مبارزه با مشکلات اقتصادی و مقابله با تحریم باید به صورت استانی، شهرستانی و محله‌ای شکل بگیرد.


وی افزود: این ستاد باید براساس نیازهای مردم و با همکاری صنوف و تولیدکنندگان در هر محله شکل بگیرد؛ چرا که اگر تولیدکنندگان و صنوف در کشور وجود نداشته باشند، مملکت فلج می‌شود.


پزشکیان با بیان اینکه صنوف و تولیدکنندگان نباید از وضعیت فعلی سوءاستفاده کنند، ادامه داد: سیستم باید مراقبت کند که کالایی که تولید می‌شود در محله‌های مختلف به دست مردم برسد و در هر مرحله براساس نیاز کالاها وارد شود.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نباید هر فردی حق داشته باشد که 10 کیسه برنج خریداری و در منزل مسکونی ذخیره کند با این تصور که ممکن است در آینده این کالا گران شود، اما هر آنچه که مورد نیاز است، باید به‌راحتی در بازار پیدا شود و سیستم داده می‌تواند در این بخش کمک شایانی به مسئولان کند.


انتهای پیام/4034/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر