صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۷
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ورامین تأکید کرد؛

تحقق اقتصاد دانش‌بنیان از مسیر مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک، تحقق اقتصاد دانش‌بنیان را از مسیر مأموریت‌گراشدن دانشگاه‌ها میسر دانست.
کد خبر : 303812

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، حامد زارعی در جلسه هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی، کیفیت‌بخشی حوزه آموزش، تربیت نیروی انسانی کارآمد، ارائه راهکار‌های مهارت‌اندوزی و چگونگی تولید ثروت از علم را از رسالت‌های اصلی دانشگاهیان برشمرد.


وی گفت: مسلماً در دانشگاه کارآفرین است که دانشجو از حالت جدایی از جامعه و بازار کار فاصله می‌گیرد و در این مسیر کامل و سامان‌یافته و ارتباط‌گیری مناسب با بخش صنعت، هم به معضلات و نیازهای کشور پرداخته شده و هم دانش‌آموختگان دانشگاهی به‌راحتی وارد بازار کار می‌شوند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک با تأکید بر اجرای مأموریت‌گراشدن دانشگاه‌ها افزود: در شرایط امروز ضروری است تا هر یک از دانشگاه‌های کشور برای تأثیرگذاری مناسب در زمینه تخصصی مطرح و قطب علمی شوند. این واحد دانشگاهی با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته مسئولان دانشگاه با جدیت در حوزه غذا و امنیت غذایی ورود پیدا کرده است.


زارعی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌ها و موافقت‌های مسئولان مربوط و بر اساس ظرفیت‌های موجود این واحد دانشگاهی، مجتمع تحقیقاتی تولیدی (کشاورزی و دامپروری) واحد ورامین-پیشوا رسماً فعالیت خود را در راستای مأموریت محول شده به این دانشگاه آغاز کرده و امیدواریم با توجه به آماده‌شدن زیرساخت‌های انجام گرفته به سرعت گام مهم و اثربخشی در این مسیر برداشته شود.



سرپرست واحد ورامین - پیشوا و قرچک با تشریح ماموریت این مجتمع تحقیقاتی و تولیدی افزود: این مجتمع شامل شش مرکز تحقیقات فناوری‌های نوین تولید غذای سالم، مرکز امور طیور و زنبور عسل، مرکز امور آبزیان، مرکز امور دام، مرکز امور مزارع نمونه و مرکز امور کشت باز است و زیرمجموعه هر مرکز نیز دو گروه تحقیقات کاربردی بازاریابی و تجارت محصولات و گروه تحقیقات کاربردی ارتقای کیفی و برندینگ محصولات فعالیت می‌کنند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر