صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۸ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه گیلان:

استفاده از پتانسیل دانشگاه گیلان برای ایجاد توسعه دریامحور

رئیس دانشگاه گیلان گفت: دانشگاه گیلان با استفاده از پتانسیل خود، ضمن کمک به شکل‌گیری توسعه دریا‌محور، تلاش می‌کند برای کاهش مشکلات دریاچه خزر و رشد شاخص‌های اقتصادی منطقه، راه حل ارائه کند.
کد خبر : 303475

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه گیلان، نشست تخصصی مشترک دانشگاه گیلان و پژوهشگاه ملی اقیانوس‌‌شناسی و علوم جوی با موضوع اثرات و پیامدهای تغییر اقلیم بر پهنه ساحلی دریاچه خزر با حضور بهروز ابطحی رئیس این پژوهشگاه در سالن شورای حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.


در این نشست احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان روز ملی دریاچه خزر را فرصتی مغتنم برای پاسداشت این نعمت الهی دانست و گفت: دانشگاه گیلان به عنوان بزرگترین دانشگاه شمال کشور خود را در برابر مسائل محیط زیستی دریاچه خزر مسئول می‌داند و با استفاده از پتانسیل خود، ضمن کمک به شکل‌گیری توسعه دریا‌محور در این منطقه و با استفاده از این منبع طبیعی برای رشد شاخص‌های اقتصادی و ارتقاء سطح آن، تلاش می‌کند تا برای کاهش مشکلات و مسائل این دریاچه بسیار با ارزش، راه حل ارائه کند.


وی افزود: همه مسئول هستیم تا توسعه دریاچه‌محور به گونه‌ای شکل بگیرد که کمترین آسیب به محیط زیست این دریاچه وارد شود.


رئیس دانشگاه گیلان در ادامه این دانشگاه را با داشتن تخصص‌های متنوع و دایر بودن ۹۷ رشته گرایش در سطح دکتری و ۱۵۰ رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و همچنین فعال بودن پژوهشکده حوضه آبی دریاچه خزر، دارای آمادگی برای نقش‌آفرینی در این زمینه دانست و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه گیلان مسئول دبیرخانه ایرانی اتحادیه دانشگاه‌های ساحلی کشورهای حاشیه دریاچه خزر است تلاش می‌کند تا مسائل این دریاچهچه را در سطح بین‌المللی دنبال کند.


در ادامه بهروز ابطحی رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌­شناسی و علوم جوی کشور ضمن ابراز خرسندی از حضور در این نشست به بیان ویژگی‌های دریاچه خزر پرداخت.


وی با اشاره به اهمیت توجه به پژوهش، آموزش دانشگاهی، آموزش عمومی و ترویج علمی، این موارد را از جمله اقداماتی برشمرد که می‌توان برای این دریاچه انجام داد.


ابطحی منحصر به فرد بودن، تنوع اقلیمی، ماهیان استخوانی بزرگ و خاویار تولیدی را از جمله ویژگی‌های بارز این منطقه دانست و گفت: پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی تلاش می‌کند فعالیت‌هایی که دانشگاه‌ها به جهت کمبود امکانات و تجهیزات نمی‌توانند انجام دهند، به عهده بگیرد.


انتهای پیام/4007


انتهای پیام/

ارسال نظر