صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۴۵ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان خبر داد؛

برگزاری دوره مشترک شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و آکادمی اسلامی اتریش

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری دوره مشترک شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و آکادمی اسلامی اتریش خبر داد.
کد خبر : 302670

مهدی صالحی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری آکادمی اسلامی اتریش دوره مشترک شیعه‌شناسی برای افرادی که به هر دلیلی نمی‌توانند به ایران بیایند، برگزار می‌کند. این دوره آخر سپتامبر برگزار می‌شود و همچنان ثبت‌نام در این دوره‌ها ادامه دارد.


وی افزود: همه هزینه‌های این دوره توسط متقاضیان پرداخت می‌شود و هزینه‌ای برای دانشگاه ندارد.


مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: همچنین با همکاری دفتر آموزش مجازی و آزاد دانشگاه قصد داریم دوره‌های مجازی بین‌المللی برگزار کنیم امیدواریم که بتوانیم تا پایان سال 97 یک دوره برگزار کنیم.


صالحی گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب تنها دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب ایران است. سیاست کلی آن کمک به رفع منازعات قومی، مذهبی و گسترش صلح است و در این راستا ارتباطات بین‌المللی این دانشگاه شکل گرفته است و پروژه‌هایی در این زمینه تعریف شده است.


وی اضافه کرد:‌ جذب دانشجوی خارجی، دعوت از استادان خارجی و تاسیس کرسی‌های شیعه‌شناسی همه در راستای این است که به شناساندن اسلام درست و رفع ایران‌هراسی و اسلامی‌هراسی‌هایی که در دنیا وجود دارد، کمک کنیم.


مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: دانشگاه ادیان همچنین سالی دوبار دوره‌های کوتاه‌مدت شیعه‌شناسی ویژه استادان و دانشجویان خارجی برگزار می‌کند که هزینه آن را نیز خودشان پرداخت می‌کنند.


وی بیان کرد: بزرگترین ثمره این دوره کوتاه‌مدت برقراری ارتباطات بین‌المللی است، در ذیل این دوره‌ها توانستیم با دانشگاه‌های اسپانیا، اروپا و آلمان ارتباط بگیریم و قرارداد همکاری امضا کنیم.


وی درباره دانشجویان خارجی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: 78 دانشجوی خارجی از 18 کشور نظیر تایلند، اندونزی، عراق، افغانستان، ترکیه، آذربایجان، یمن، تانزانیا، غنا و پاکستان داریم. دانشگاه ما یک دانشگاه غیردولتی است و دانشگاه تحصیلات تکمیلی است و دانشجویان ما در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری هستند.


مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: همچنین برای فرصت‌های علمی استادان هم تلاش‌هایی کردیم در چند مورد موفق بودیم، اکنون یک استاد ما در ژاپن اسلام‌شناسی برای یک سال تدریس می‌کند.


انتهای پیام/4060/4040


انتهای پیام/

ارسال نظر