صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۰ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۷

برگزاری رویداد شناسایی و توانمندسازی کسب‌وکارهای فضاپایه/راه‌اندازی برنامه تعامل با استارتاپ­‌ها

با فراگیر شدن بحث اقتصاد فضایی در کشور، سازمان فضایی ایران درجهت استفاده از ظرفیت حداکثری کشور، رویداد استارتاپی با هدف شناسایی نیروهای جوان و خلاق برگزار می‌کند.
کد خبر : 302616

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان فضایی ایران، دکتر شبنم یزدانی دستیار رئیس سازمان فضایی ایران در توسعه کسب‌و‌کارهای فضاپایه ضمن تاکید بر اهمیت ایجاد و توسعه کسب‌و‌کارهای نوین در حوزه فضایی کشور گفت: «سازمان فضایی ایران قصد دارد به منظور توسعه کسب‌و‌کارهای فضاپایه و ترویج استفاده از خدمات و محصولات فضایی در زندگی روزمره، رویداد استارتاپی در حوزه فضایی برگزار کند».
وی ادامه داد: «زیرساخت‌های ماهواره‌ای سال‌هاست که در جهت بهبود کیفیت زندگی بشر مورد استفاده قرار می‌گیرند و ماهواره‌های ناوبری امروزه به یکی از ارکان اساسی مسیریابی تبدیل شده‌اند، ماهواره‌های مخابراتی شالوده بسیاری از ارتباطات صوتی و تصویری را تشکیل می‌دهند و با بهره‌برداری از ظرفیت ماهواره‌های سنجش از دور و پردازش‌های مختلف تصاویر دریافتی از این ماهواره‌ها، ارزش افزوده بالایی خلق می‌شود».


وی ظرفیت موجود در کشور را در این زمینه مناسب ارزیابی کرد و گفت: «داده‌های ماهواره‌ای و همچنین فناوری فضایی موجود در کشور، این قابلیت را دارند تا توسط نوآوران و متخصصان مورد استفاده قرار بگیرد و به یک کسب‌و‌کار با انواع مشتریان دولتی، خصوصی و عمومی تبدیل شوند؛ در نتیجه سازمان فضایی ایران در راستای تحقق سیاست‌های دولت برای توسعه کسب‌و‌کارها و اشتغالزایی تصمیم به برگزاری رویداد شناسایی و توانمندسازی کسب‌و‌کارهای فضاپایه گرفته است.
وی در ادامه افزود: «راه‌اندازی برنامه تعامل با استارتاپ­‌ها زیر نظر سازمان فضایی ایران علاوه بر ایجاد تحرک و امید در بین دانشجویان و فارغ‌­التحصیلان این رشته و ایجاد فرصت‌های کارآفرینی و اشتغال در بخش خصوصی این حوزه، به تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان نیز کمک شایانی خواهد کرد و خروجی این تعامل، می‌تواند به تاسیس استارتاپ­‌ها و شرکت­‌های دانش بنیان نوپا با قابلیت رشد سریع و جذب سرمایه در حوزه فضایی و درآمدزایی مناسب برای همکاری با سازمان­‌های بزرگ و حتی بین‌­المللی منجر شود».


دکتر یزدانی خاطر نشان کرد: «اولین رویداد سازمان فضایی ایران در ۲۱ شهریور ماه ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد و در این رویداد سلسله مطالبی از کاربردهای فضایی و ارزش‌های افزوده آن در حوزه‌های مختلف مانند کشاورزی، محیط زیست، مدیریت بحران، حمل و نقل شهری و ریلی، خدمات شهری، نفت و گاز و هواشناسی ارائه می‌شود».
وی ادامه داد: «ایده‌های بسیار متنوعی برای شروع یک استارتاپ در قالب هر یک از این حوزه‌ها با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای وجود دارد که در روز رویداد در اختیار شرکت‌کنندگان و علاقه‌مندان قرار می‌گیرد، در عین حال در حال هماهنگی ظرفیت‌های موجود در کشور برای توسعه یک استارتاپ برای خدمت رسانی به قشر کارآفرین حاضر در این رویداد هستیم. به واسطه این رویداد سیاست‌های مشتریان دولتی و سازمان‌های حمایت کننده از کسب‌و‌کارهای نوپا به همراه نیازها و سرفصل‌های قابل سرمایه‌گذاری در اختیار عموم قرار خواهد گرفت».
مشاور رئیس سازمان فضایی ایران به دیگر رویدادهای آینده در حوزه فضایی اشاره کرد و گفت: «رویداد بعدی در تاریخ ۱۵ تا ۱۸ مهر ماه و همزمان با هفته جهانی فضا برگزار می‌شود و در این رویداد تیم‌ها و ایده‌هایی که از قبل در سلسله رویدادهای سازمان فضایی ایران ثبت نام کرده‌اند، در یک رقابت استارتاپی توانمندی خود در تجاری‌سازی و رقابت در دنیای کسب‌و‌کار را محک خواهند زد که امید است حداقل ۱۰ ایده یا استارتاپ، موفق به حضور در این مسابقه شوند که در پایان این مسابقه استارتاپی، تیم‌های برتر فرصت ارائه ایده‌ها و محصولات خود به سرمایه‌گذاران و مشتریان بالقوه و بالفعل را خواهند داشت».
وی در پایان اظهار امیدواری کرد به واسطه سلسله رویدادهای ترویجی و فرهنگ سازی، هیجان استفاده از خدمات و فناوری فضایی در سطح جامعه ایجاد شود و افزود: «این مهم بدون همکاری و مهمتر از آن همدلی بدنه اصلی تشکیل دهنده جامعه فضایی کشور امکان‌پذیر نخواهد بود. محبوب کردن فضا و بهره‌برداری اقتصادی از آن، تلاش تک تک مخاطبان این رویداد از برگزار کنندگان گرفته تا شرکت‌کنندگان را می‌طلبد».


انتهای پیام/4056


انتهای پیام/

ارسال نظر