حمایت جمعیت هلالاحمر از روزنامهنگار/ اظهار امیدواری برای تشکیل نظام صنفی رسانه
به گزارش خبرنگار حوزه رسانه گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، اسماعیل رمضانی، مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلالاحمر پیش از ظهر امروز در آیین اختتامیه جشنواره مداد قرمز گفت: میخواستیم این مراسم را در روز هفته هلالاحمر برگزار کنیم اما شرایط لازم فراهم نشد و این مراسم به روز خبرنگار موکول شد بنابراین سعی میکنیم دومین دوره در هفته هلال احمر برپا شود.
وی درباره نخستین دوره جشنواره گفت: 400 تن از خبرنگاران در این جشنواره شرکت داشتند و بالغ بر 3 هزار اثر ارائه شد اگرچه بسیاری از آثار شامل اخبار و عکسهایی بود که در رسانهها منتشر نشده بود، بنابراین ما مجبور شدیم آنها را کنار گذاریم و آثاری که در رسانهها منتشر شده بودند را در جشنواره بررسی کنیم.
علیاصغر پیوندی رئیس کل جمعیت هلال احمر نیز با اشاره به حساسیتها و حوزه خبرنگاری دو نیاز را مطرح کرد و گفت: لازم است دبیرخانه دائمی برای جشنواره طراحی شود تا فرصت کافی برای برقراری ارتباط با رسانه باشد. این ارتباط باعث میشود جشنواره در دور بعد با قدرت بیشتری برپا شود و به اهداف خود برسد. دومین ضرورت این است که باید از فرصت استفاده کنیم و با توجه به وظایف جمعیت هلال احمر از قدرت رسانههای بینالمللی بهره ببریم. این فرصتی است که میتوان با عملکرد و توانمندی در جهت کاهش مشکلات و معرفی نیازهای مردم مؤثر بود.
هدفمان در دل مردم بودن است
وی در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت تعامل با رسانه اشاره و تأکید کرد: ممکن است مدیری اشتباه کند ولی ما باید در جهت تقویت رابطه قدم برداریم و در بروز مشکلات رسانه نباید به رفع اعتماد از سوی مردم دامن زند. به نفع جامعه و امدادرسانی است که مردم اعتماد داشته باشند و جمعیت هلال احمر با نیروی بیشتر به کمک مردم بیاید. هدف ما در دل مردم بودن است و اینکه مردم ما را باور کنند.
سپس رمضانی اعلام کرد که به دلیل گرانشدن قیمت سکه برگزارکنندگان جشنواره نتوانستند بر تعهد خود پایبند مانند اگرچه در این راستا سعی شده با کاهش بودجههای بخشهای حاشیهای جوایز منتخبان تأمین شود.
در بخش عمومی نفر اول مصاحبه مکتوب مریم خبّاز، نفر اول بخش یادداشت و مقاله امیر هاتفینیا، نفر دوم بخش مصاحبه مکتوب بنفشه سانریس و نفر دوم بخش یادداشت و مقاله جواد عزیزی معرفی شد. نفر سوم بخش مصاحبه مکتوب بهناز مقدسی و بهناز سعیدی و نفر سوم بخش یادداشت و مقاله محمدصالح زندی بود.
در بخش مصاحبه مکتوب لیلا شوقی از روزنامه صبحنو شایسته تقدیر شناخته شد. در بخش رادیو و تلویزیون جایزه رتبه اول گزارش تلویزیونی به علی حمزهای و داوود مرادی اختصاص یافت، جایزه نفر دوم رادیویی به محمد کیانی از رادیو ایران، نفر دوم گزارش تلویزیونی به فاطمه حمزه از باشگاه خبرنگاران استان گلستان، جایزه نفر سوم برنامه رادیویی به سیده مریم رضوی از رادیو چهارمحال و بختیاری، جایزه نفر سوم گزارش تلویزیونی به نفیسه سهرابیان از شبکه خبر و جایزه نفر سوم گزارش مکتوب به علی رستگار و فرید عطارزاده از روزنامه هفتصبح اختصاص یافت.
هیأت داوران هیچ اثری را به عنوان برگزیده سوم خبر مکتوب معرفی نکرد.
در بخش گزارش مکتوب مجید خاکپور از شرق و محمدصادق اولیا از همشهری شایسته تقدیر شدند. نفر اول گزارش مکتوب مینا مولایی از جامجم آنلاین و نفر دوم این بخش الناز محمدی از روزنامه شهروند بود.
در بخش پوستر و کاریکاتور هیچ اثری جایزه رتبه اول را دریافت نکرد و جایزه رتبه دوم بخش کارتون، کاریکاتور و پوستر به هیچ اثری تعلق نگرفت. جایزه سوم پوستر و طرح به احمد حاجیبابایی، جایزه سوم بخش کارتون و کاریکاتور به شهرام رضایی اختصاص یافت. در بخش عکس جایزه نفر سوم به حسین زهرهوند و مرتضی صالحی از تسنیم اهدا شد و محمد مهیمنی از خبرگزاری مهر شایسته تقدیر شناخته شد. جایزه نفر اول در بخش عکس به هیچ اثری تعلق نگرفت و جایزه نفر دوم به طور مشترک به حامد ملکپور از تسنیم و سعید قاسمی از آژانس عکس همشهری اختصاص یافت.
در بخش بعدی این مراسم کلیپی از رضا مقدسی روزنامهنگار تراز اول انقلاب پخش شد و همسر رضا مقدسی با حضور بر روی صحنه از صبر و آرامش این روزنامهنگار یاد کرد.
قاضیزاده عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که لوایح مختلف به خصوص قانون نظام رسانه طی ماههای آینده در دستور کار قرار گیرد و نظام صنفی برای اهالی رسانه تشکیل شود.
وی همچنین جای رضا مقدسی را در بین مدیران رسانه کشور خالی دانست و افزود: مقدسی بود که مهر راه مهر کرد و نقش مهمی در مهر، همشهری و جامجم ایفا کرد همه از او به عنوان مدیر رسانههای انقلابی یاد میکنند که ارزشهای اخلاقی و حرفهای را مورد توجه قرار میداد.
در بخش دیگری از این مراسم همسر مهدی شادمانی روی صحنه آمد و در خصوص تعهد و عشق این روزنامهنگار به کارش سخنرانی کرد و سپس با حضور عادل فردوسیپور لوح تقدیر جشنواره به خانواده این روزنامهنگار اهدا شد و در بخش بعدی پیوندی متعهد شد که تا پایان دوره بهبود شادمانی جمعیت هلال احمر همراه و یاریگر این روزنامهنگار خواهد بود.
سپس برگزیدگان بخش کرمانشاه معرفی شدند.
در بخش گزارش مکتوب فهیمه سادات طباطبایی از همشهری و فاطمه کمانی از ایسنا، در بخش مصاحبه مکتوب مریم فردوسی از همشهری و عبدالله الماسی از ایرنا جوایز جشنواره را دریافت کردند. همچنین هیأت داوران روحالله نصرتی را شایسته تقدیر معرفی کرد.
در بخش گزارش تلویزیونی و رادیویی هیچ یک از آثار حائز رتبه برتر نبودند.
در بخش مستند تلویزیونی جایزه جشنواره به محمد ترابزاده و محمد زارع اعطا شد.
در بخش دیگری از این مراسم کاظم دهقانی و داریوش گرگوند در بخش مستند تلویزیونی، فاطمه باقری از خبرگزاری مهر در بخش رادیو جایزه جشنواره را دریافت کردند و در بخش عکس ویژه هیچ اثری شایسته تقدیر شناخته نشد. مجید عسگریپور، احمد دلباسی، بهاره اسدی، محمد زارع، مهدی قاسمی، مرتضی امینالرعایی و وحید خدادادی(عکاس خبرگزاری آنا) شایسته تقدیر شناخته شدند. در بخش پوستر و زلزله عکس مرتضی آذرخیل و در بخش کارتون و کاریکاتور هادی رحمتی از روزنامه شهروند جایزه جشنواره را دریافت کردند.
انتهای پیام/4072/4031/
انتهای پیام/