صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۰۷ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷

درمان زخم‌های جدی با مواد پلیمری

محققان دانشگاه تگزاس اِی اَند اِم و موسسه فناوری استیونز مواد جدیدی را تولید کرده‌اند که می‌توانند زخم‌های جدی را درمان کنند.
کد خبر : 301980

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان دانشگاه تگزاس ای‌اند‌ام و موسسه فناوری استیونز در حال کار و توسعه مواد جدیدی هستند که بتواند در درمان‌ زخم‌های حساس، به کلینیک‌های درمانی کمک کند.


این روکش‌های پلیمری حاوی نانوفیبرهایی هستند که آنتی‌بیوتیک‌ها را در خود نگه می‌دارند و مواد آن‌ها را آزاد می‌کنند. نانوفیبرها این مواد را کاربردی می‌سازند و هنگامی‌که در زخم تغییراتی ایجاد می‌شود، واکنش نشان می‌دهند.


ویکتوریا آلبرایت محقق این پروژه اظهار کرد: «در این پروژه، ما روی ساخت مواد پلیمری تمرکز کردیم که بتوانند آنتی‌بیوتیک‌ها را جذب و آزاد کنند».


آنتی‌بیوتیک‌ها در درون میسل‌ها نگهداری می‌شوند. میسل‌ها گروهی از مواد فعال سطحی متراکم هستند که در یک کلویید مایع پراکنده‌اند. این میسل‌ها در فیبرهای زیست‌تخریب‌پذیر قرار می‌گیرند که سطح مواد را می‌پوشانند.


این محققان آزمایشاتی را روی مواد مدنظر خودشان انجام دادند و این مواد را در معرض باکتری‌های بیماری‌زایی قرار دادند که می‌توانستند منجر به نابودی این مواد شوند. علاوه بر این، به علت ساختار پیچیده فیبرها و میسل‌ها، به نظر می‌رسید که این مواد میزبان خوبی برای رشد و حرکت سلولی باشند.


در نهایت، بررسی این عوامل منجر به تولید باندهایی شگفت انگیز شد. این در حالی است که بررسی‌های محققان در این پروژه ادامه دارد.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/4021



انتهای پیام/

برچسب ها: زخم سلول
ارسال نظر