صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۱ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۴
رئیس شبکه هپاتیت ایران در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد

یک میلیون و 400 هزار ایرانی به هپاتیت B مبتلا هستند

رئیس شبکه هپاتیت ایران با بیان اینکه افراد می‌توانند برای پیشگیری از ابتلا به هپاتیت B خود را واکسینه کنند، گفت: تعداد مبتلایان به هپاتیت B در کشور یک میلیون و 400 هزار نفر گزارش شده است که اکثر این افراد هنوز شناسایی نشده‌اند.
کد خبر : 30191

دکتر سید موید علویان در گفت‌و گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به روز جهانی هپاتیت گفت: هدف اصلی از برگزاری روز جهانی هپاتیت حساس‌سازی جامعه و مسئولان نظام سلامت نسبت به عوامل خطر و راه‌های کنترل هپاتیت B و C است.


رئیس شبکه هپاتیت ایران افزود: هپاتیت B و C نوعی بیماری مزمن است که در طول زمان می‌تواند به کبد آسیب برساند. خوشبختانه برای مبارزه با ویروس هپاتیت B واکسن وجود دارد و تقریبا کسانی که خود را در برابر این ویروس واکسینه می‌کنند، دچار بیماری هپاتیت نمی‌شوند.


وی اضافه کرد: واکسیناسیون هپاتیت B از سال 1373 در کشور آغاز و گروه‌های پرخطر از قبیل کودکان، پرسنل کادر درمان، افرادی که سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند و ... در برابر این ویروس مقاوم شدند. اجرای این طرح در کنترل بیماری نقش بسزایی داشت.


به گفته علویان؛ تعداد مبتلایان به هپاتیت B در کشور یک میلیون و 400 هزار نفر گزارش شده است که اکثر این افراد هنوز شناسایی نشده‌اند.


رئیس شبکه هپاتیت ایران در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه شیوع هپاتیت B در کشور 2 درصد گزارش شده است، یادآور شد: هپاتیت B بیشتر کودکان را گرفتار می‌کند و عمدتا از طریق مادر به کودک منتقل می‌شود اما باید توجه داشت جوانان ما نیز به دلیل روابط جنسی غیر معمول، عدم رعایت بهداشت فردی و اعتیاد در معرض خطر هستند.


وی افزود: هپاتیت B در دو استان گلستان و سیستان و بلوچستان به دلیل رفتارهای خاص سنتی، حجامت و خالکوبی غیر بهداشتی و روابط خانواده از شیوع بیشتری برخوردار است.


علویان اظهار کرد: شیوع هپاتیت C در کشور 0.5 درصد گزارش شده است و بیشتر مبتلایان افرادی هستند که قبل از سال 1375 خون دریافت کرده‌اند زیرا بررسی خون از نظر آلوده بودن به هپاتیت C بعد از سال 75 آغاز شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر