صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۲۵ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷
آنا گزارش می‌دهد،

استراتژی دشمن در کلام امام خمینی(ره)

عنصر دشمن‌شناسی یکی از مهمترین ویژگی‌های دینی امام خمینی(ره) است که او را در رسیدن به اهداف بلند مبارزات سیاسی کمک کرد. اگر کسی از این ویژگی برخوردار نباشد چه بسا زمانی را بر خود مشاهده نماید که طرح دوستی و همکاری با دشمنان اسلام بسته و رفتارهای از خود نشان می‌دهد که مورد پسند دشمنان اسلام باشد.
کد خبر : 301868

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، یکی از مهمترین مسائل و مباحثی که در دوران حیات امام خمینی(ره) مورد دقت و توجه ایشان قرار داشته، موضوع دشمن شناسی بوده است.


با اندک توجهی در سیره سیاسی الهی امام خمینی(ره) به خوبی می‌توان بصیرت نافذ و کامل ایشان را در خصوص دشمنان داخلی و خارجی مشاهده کرد. به واقع اگر انسان در زندگی فردی و اجتماعی خود نتواند این چنین ویژگی شاخصی داشته باشد، در تقابل با دشمنان داخلی و خارجی شکست خواهد خورد.


عنصر دشمن‌شناسی یکی از مهمترین ویژگی‌های دینی امام خمینی(ره) است که او را در رسیدن به اهداف بلند مبارزات سیاسی کمک کرد. اگر کسی از این ویژگی الهی برخوردار نباشد چه بسا زمانی را بر خود مشاهده نماید که طرح دوستی و همکاری با دشمنان اسلام بسته و رفتارهای از خود نشان می دهد که مورد پسند دشمنان اسلام باشد این در حالی است که خداوند متعال پیش از این از چنین ارتباط و دوستی نهی کرده است.


ایجاد تشنج، هدف مهم دشمن


امام خمینی(ره) در معرفی حربه و ترفند دشمن، یکی از ویژگی‌های آنان را ایجاد اختلاف و چند دستگی بیان می‌کند. ایشان در یکی از بیانات ارزشمند خود در این خصوص می‌فرماید: «تشنج صحیح نیست، قوای شما الان باید همه مجتمع و در یک راه باشند. امروز اگر جامعه ما متشنج شود ولو به یک مطلب بسیار خوبی که فرض کنید که یکی از مسائل بزرگ اسلام است، الان مسأله درجه اول حفظ اسلام است، شما باید برای اسلام خدمت کنید. وظیفه ما ایرانیان و همه مسلمانان و همه کسانی که علاقمند اسلام هستند این است که به بهانه‌های مختلف با ناراحتی‌های صنفی ایجاد تشنج نکنند. امروز روزی است که اگر در ایران آرامش نباشد هیچ کار اصلاحی را نمی‌شود انجام داد. اصلاحات تابع محیطی است که در آن آرامش وجود داشته باشد و بشود در آن محیط کار کرد. آنهایی که می‌خواهند جمهوری اسلامی تحقق پیدا نکند در این کشور، تشنج ایجاد می کنند (صحیفه امام ج 11، ص 119 و 118)


هدف دشمن بر هم زدن اتحاد و یکپارچگی


حضرت امام خمینی(ره) در یکی دیگر از سخنرانی های ارزشمند خود می فرمایند: «اتفاق کلمه داشته باشید، که اگر این پایگاه دشمن اتفاق کلمه را از شما گرفتند، بدانید که شکست می خورید. رفقا همه تشریک مساعی کنید در این امور؛ در این نهضت متحد بشوید. اگر در این نهضت شکست بخورید تا آخر شکست خورده‌اید. همه با هم باشید. همه با هم تشریک مساعی بکنید تا این که پیروزی بر ایمان حاصل بشود. هر کسس که اسلام را می‌خواهد، هر کسی که این ملت را می‌خواهد که مقتدر بشود، موظفند که با هم باشند. توصیه به اتحاد و همبستگی موضوع بسیار مهمی است که در منابع و متون اسلامی به کرات مورد توجه و تأکید قرار داشته است. خداوند متعال با توجه به کارکرد و تاثیر بسیار مهمی که اتحاد و همبستگی در رسیدن به پیروزی و موفقیت ایفا می‌کند ارزش و جایگاه فوق‌العاده برای اتحاد بین مسلمین بیان می‌فرماید «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا» و همگى به ریسمان خدا چنگ زنید و پراکنده نشوید». (صحیفه امام، جلد 6، صفحه 119.)


هدف دشمن مایوس کردن امت اسلامی


امام خمینی(ره) میفرماید: «الان از همه جا دارد آیه یأس می‌خوانند که ایران ورشکسته شده و ایران نمی ‌واند دیگر اداره کند و ایران چطور شده است. این حرف‌هایی که خوب دشمن دارند می‌زنند، شما آقایان باید جبران کنید. این تبلیغاتی را آنها البته در سطح دنیا دارند تبلیغ می‌کنند و ما دستمان از آن تبلیغات وسیع کوتاه است. اسباب آن تبلیغات وسیع را نداریم، لکن حتی‌الامکان باید تبلیغ کنیم و در نمازهای جمعه در جماعات در اینها مردم را مطمئن کنیم به این که جمهوری اسلامی خیر است برای شما. الان دست‌هایی، قلم‌هایی، زبان‌هایی در کار است که ملت ما را مایوس کند و اشکالاتی می‌تراشند و نقل می‌کنند و می‌نویسند و می‌گویند. همه اش برای این است که روح یأس و ناامیدی را در ملت ایجاد نمایند، اگر روح یأس در جامعه‌ای پیدا شود آن جامعه سست می‌شود و اگر سست شود نمی‌تواند به پیروزی برسد. (صحیفه امام جلد 10، صفحات 451و452)


انتهای پیام/4071


انتهای پیام/

ارسال نظر