باید در جنگ اقتصادی به دنبال یک اقتصاد آزاد با مدیران انقلابی باشیم
حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحیمقدم در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره تقاضای سوال نمایندگان مجلس از رئیسجمهور گفت: بهتر و شایسته است که رئیسجمهور محترم درباره مسائل مختلف کشور، بیشتر با مردم گفتگو کند و درباره مشکلات سیاسی و اقتصادی توضیح دهند. الان هم نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از رئیسجمهور خواستهاند که به خانه ملت برود و درباره مشکلات اقتصادی بوجود آمده در ماههای اخیر توضیح دهد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز افزود: در حال حاضر مردم در یک شرایط سردرگمی به سر میبرند و احساس میکنند کسی به فکر حل مشکلات کشور نیست و کسی به درد آنها رسیدگی نمیکند. شایسته است که رئیسجمهور به خانه ملت برود و درباره مشکلات توضیح دهد. بهتر است رئیسجمهور در مجلس شفاف صحبت کند و بگوید چه مشکلاتی وجود دارند و قابل رفع هستند یا خیر. حتی از خود مردم و نخبگان برای حل مشکلات کمک بگیرند.
استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تجربههای خیلی خوبی را در همه زمینهها داشتهایم و اوضاع سیاسی و اقتصادی بدتر از الان را گذراندیم و بحرانهایی را طی کردیم که سنگینتر از مشکلات کنونی بوده است و بحمدالله ملت ایران توانسته است با صبر و استقامت خود را در همه شرایط به خوبی نشان داده اند.
مصباحیمقدم با اشاره به تغییر رئیس بانک مرکزی گفت: دولت باید تغییرات بیشتری را در تیم اقتصادی خود داشته باشد. البته صرف تغییر افراد کفایت نمیکند و باید رویکر اقتصادی دولت هم عوض شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مشکل بزرگ اقتصاد کشور را فقدان تفکر انقلابی و اقتصاد اسلامی دانست و گفت: در شرایط جنگ اقتصادی با دشمن لجوجی مثل آمریکا باید به دنبال یک اقتصاد آزاد باشیم، مثل اقتصاد دوران جنگ که اقتضائات خاص خودش را دارد. این نوع اقتصاد مدیران خاص خودش را هم میطلبد، مدیرانی انقلابی و باانگیزه که جهادی عمل کنند و تمام همت و ظرفیت خود و دیگران را به کار بگیرند تا بتوان شرایط کنونی را پشت سر گذاشت.
به گزارش آنا، رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (دهم مرداد) سوال از رئیسجمهور در صحن مجلس را با پنج محور اقتصادی اعلام وصول کرد. این محورها عبارتند از:
1) عدم موفقیت دولت در کنترل قاچاق کالا و ارز
2) استمرار تحریمهای بانکی
3) عدم اقدام شایسته دولت در خصوص کاهش نرخ بیکاری
4) رکود اقتصادی شدید چندین ساله
5) افزایش شتابان نرخ ارزهای خارجی و کاهش شدید ارزش پول ملی
انتهای پیام/4003/4071
انتهای پیام/