صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۷ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۷

نویسنده آمریکایی: جای ایرانی‌ها بودم یک اینچ در برابر بازی آمریکا عقب نمی‌نشستم

نویسنده آمریکایی در مصاحبه‌ای کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) را ابزاری نواستعماری برای فشار بر ایران خواند و از ایران خواست به آن ملحق نشود.
کد خبر : 301716

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، «دین هندرسون»، نویسنده و تحلیلگر آمریکایی مسائل سیاسی «کارگروه ویژه اقدام مالی» (FATF) را یک ساختار «نواستعماری» توصیف کرد و از ایران خواست به آن نپیوندد.


گروه کاری اقدام مالی (FATF) از سال 1989 و زیر نظر گروه هفت کشور صنعتی (G7) ایجاد شد. این گروه، به‌عنوان یک سیاستگذار پرنفوذ مدعی است برای «مبارزه با پولشویی» و «مبارزه با تأمین مالی تروریسم»، دستورالعمل ارائه می‌کند.


این کارگروه اخیراً در بیانیه‌ای ضمن تمدید تعلیق «اقدامات تقابلی» علیه ایران تا اکتبر 2018 به تهران ضرب‌الاجل داد اصلاحات لازم را برای آنچه «همسو شدن با هنجارهای بین‌المللی» خوانده شده به اجرا بگذارد. FATF تهدید کرد ایران در صورت خودداری از این اقدام با «عواقب» آن مواجه خواهد شد.


«هندرسون» که نویسنده پنج عنوان کتاب، عمدتاً با محوریت نظام بانکی و نقش آن در نظام سلطه جهانی است در این مصاحبه با تسنیم درباره FATF و اهدافش در خصوص ایران گفت: «همانطور که می‌‌دانید کارگروه ویژه اقدام مالی یک ابزار اقتصادی نو استعماری است که من فکر می‌کنم توسط بانکداران و نخبگان بین المللی ایجاد شده است که آنها از آن برای اعمال فشار به ایران استفاده می‌کنند تا کاری را انجام دهند که قادر به انجام آن نبوده‌اند.»


وی در ادامه گفت: «من به ایران توصیه می‌کنم که عضو این کارگروه نشود چون اگر این کار را انجام دهد، مطالبات و دست آویزهای آنها بیشتر خواهد شد و در واقع این روش این بانکداران است و آنها همیشه بیشتر مطالبه می کنند. من دقیقا نمی دانم که عواقب عدم عضویت چه خواهد بود.»


«هندرسون» با بیان اینکه «ایران یکی از کشورهایی است که در مقابل بانک‌داران و نظام‌سرمایه‌داران در حال مقاومت» است تصریح کرد: «وقت آن رسیده است که ما همه موضع گیری کنیم و در برابرشان بایستیم و از تصمیم خود کوتاه نیاییم. من به شما می گویم که به حرفشان گوش نکنید، به مطالباتشان توجه نکنید و عضو این کارگروه مالی نشوید.»


اخیراً روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی تصریح کرد دولت‌های تروئیکای اروپا (فرانسه، انگلیس و آلمان) که ادعا می‌کنند در تلاش برای حفظ برجام بعد از خروج آمریکا از آن هستند تحقق این هدف را به اجرای قوانین FATF در ایران گره زده‌اند.


«هندرسون» در پاسخ به سوالی درباره انگیزه‌های اروپا از چنین اقداماتی گفت: «این نیز بخشی از نمایش کابوکی ایالات متحده است که در آن آمریکا خود را به عنوان تهدید و "پسر بد" معرفی می کند. [آمریکا] بازیگری است که باید تهدید کند و در بخشی دیگر این بانکداران بین المللی هستند که در حال اداره اقتصاد جهانی از زمان امپراطوری رم هستند و در شهر لندن زندگی می‌کنند جایی که همه تصمیات مالی گرفته می شود.»


«هندرسون» در یکی از کتابهایش به نام «نفت بزرگ و بانکدارانش در خلیج فارس» استدلال می‌کند «الیگارش‌های جهانی» با تلاش برای به دست گرفتن کنترل سه کالا یعنی نفت، سلاح و مواد مخدر و همچنین مالکیت بانک‌های مرکزی دنیا به دنبال سلطه بر اقتصاد جهان هستند.


او تأکید کرد: «آنها (کشورهای اروپایی) آنجا خواهند نشست و به شما خواهند گفت که ما دوست شما هستیم و فقط آمریکا پسر بد است... این ها همه دروغ است زیرا نخبگان اروپایی از آمریکا به عنوان یک نیروی مزدور برای حفاظت از منافع بانکی، نفتی، الماس و قاچاق مواد مخدر خود استفاده می‌کنند.»


وی تصریح کرد: «همانقدر که به FATF اعتماد ندارم به اتحادیه اروپا نیز اعتماد ندارم. شاید استثنا وجود داشته باشد. باید منتظر ماند و دید که این اتحادیه چگونه عمل خواهد کرد. شاید بشود اعضای اتحادیه را به صورت انفرادی قضاوت کرد ولی در بهترین حالت اروپا "پلیس خوب" می شود و آمریکا "پلیس بد". آنها سعی می کنند شما را فریب دهند که به FATF بپیوندید و خواهند گفت اگر عضو شوید ما از شما محافظت می‌کنیم. این ساختار نو استعماری اقتصادی ریشه در اروپا و بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی در سویس دارد که یک بانک مرکزی برای همه بانکداران اصلی است. این بانک به طور مجزا تصمیم‌گیری قضایی انجام می دهد.»


هندرسون تصریح کرد: «ایران به نظر من نماد ارزش‌های خوب همچون عدالت است. ارزشی که پیش این افراد و جهان امروز جایگاهی ندارند. ما در یک بازی شیطانی هستیم که آنها بازیگردان آن هستند. من از موضع شما (ایران) حمایت می‌کنم و (اگر جای شما بودم) یک اینچ هم عقب نمی نشستم و سازش درباره هیچ موضوعی را در زمان کنونی نمی‌پذیرفتم. نسبت به تهدیدها خویشتن‌داری نشان دهید. تهدید کردن کار افراد ضعیف، کشورهای ضعیف و امپراطوری‌های ضعیف است همانطور که ترامپ تهدید می کند. امپراطوری‌هایی که به آخر خط رسیده‌اند. آنها می‌دانند که افرادی زیاد شبیه ما در سراسر دنیا هستند که وارد بازی آنها نمی‌شوند و سعی دارند به ایران و دیگر کشورهای شریف کمک کنند. آمریکا به مردم خود نیز رحم نمی کند. آنها همه را هدف قرار می‌دهند، من و شما را. در واقع، هر کسی که وجدان دارد را هدف قرار می دهند. ما باید کنار هم قوی بمانیم و سازش نکنیم. دیگر جایی برای بازی و مذاکره با شیاطین نیست. ما باید خونسرد بمانیم و شرافتمندانه به کار خود ادامه دهیم.»


منبع: تسنیم


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

ارسال نظر