تاثیر مثبت تحصیلات عالی بر گردشگری
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از کیواسواونیوز، توسعه عالی و مستمر گردشگری نیاز به سیاستهای هوشمندانه ملی در حوزه آموزش و توسعه حرفهای دارد. در سالهای اخیر، تمرکز اصلی بسیاری از کشورها روی آموزش پرسنل در بخشهای مختلف قرار گرفته است زیرا پرسنل آموزشدیده اولین و آخرین حلقه ارتباطی در زنجیره رقابت و موفقیت تجاری در این حوزه هستند.
حرفه گردشگری و مهمانداری جذابیت و محبوبیت زیادی در میان دانشجویان ندارد و به همین دلیل هم تعداد دانشجویانی که در موسسات آموزشی در این دو زمینه تحصیل میکنند، به نسبت سایر رشتهها کمتر است.
حالا سیستمهای آموزشی به دنبال راهی هستند تا از روند امروزی در رشته گردشگری و مهمانداری عقب نیفتند.
گزارشهای اخیر نشان میدهد که 15 تا 20 درصد از تولید ناخالص داخلی در کشور کرواسی به بخش گردشگری تعلق دارد. این امر اهمیت سرمایهگذاری روی کیفیت پرسنل این صنعت را نشان میدهد.
پرسنل تحصیلکرده در رشتههای مهمانداری و گردشگری میتوانند باعث توسعه تکنولوژیهای جدید، محصولات نوآورانه و خدماتی شوند که سطح رقابت را در حوزه گردشگری افزایش میدهد.
با این حال کیفیت سیاست در موسسات آموزش عالی با چالشهای متعددی روبهرو هستند، بهویژه هنگامی که بحث از ارزشهای بلندمدت تحصیلات در بخش گردشگری میشود.
آموزش عالی با شرایط دشواری مواجه است؛ از جمله سرمایهگذاری نامناسب، تأمین بودجه موسسات آموزشی و تغییراتی که باید در آنها اعمال شود.
انتخاب برنامه تحصیلی گردشگری در موسسات آموزش عالی رضایتبخش است با این حال این صنعت همچنین با کمبود پرسنل تحصیلکرده مواجه است. این امر به نفع کرواسی نیست زیرا این کشور به طور دائم در بازار گردشگری جهانی حضور داشته و یکی از مدافعان کیفیت خدمات گردشگری بوده است.
بنابراین سیستم آموزش عالی این کشور باید به دنبال راهی باشد تا با توسعههای تکنولوژی و تکنیکی در حوزه گردشگری هماهنگ شود.
انتهای پیام/4056/4021
انتهای پیام/