صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۸ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۴

برنامه‌های معاون جدید حقوقی و پارلمانی وزارت علوم تشریح شد

دکتر محمد روشن معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم در جلسه معارفه خود برنامه‌های حوزه معاونت حقوقی و امور مجلس را تشریح کرد.
کد خبر : 30115

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر روشن بابیان اینکه معاونت حقوقی و امور مجلس و معاونت‌های مشابه در وزارتخانه‌ها یک تفاوت اساسی با سایر تشکیلات داشته و آن اینکه عمده وظایف آن در دو قوه دیگر (قوه مقننه و قضاییه) رقم خورده است، اظهار کرد: این امر باعث ظرافت کار می‌شود ولی با لحاظ آرمان‌های انقلاب و نظام به‌عنوان یک کلیت تجزیه‌ناپذیر باید با رعایت اصل تفکیک قوا مأموریت‌های محوله را انجام داد.


وی افزود: در هر حال به نظر می‌رسد با حفظ دستاوردهای این حوزه و تلاش برای استمرار فعالیت‌های جاری، راهبردی و توسعه‌ای و قدرشناسی از همه اسلاف و مسئولان خدومی که در معاونت حقوقی و امور مجلس اهتمام به خرج داده‌اند و برای خود باقیات‌صالحات رقم‌زده‌اند، به‌ویژه دکتر نصیری قیداری در خصوص موارد آتی نیز باید تلاش کرد.


معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم گفت: اهداف و اقدامات موردنظر به تفکیک، مطابق نمودار تشکیلاتی دفاتر امور مجلس، حقوقی و اداره کل تدوین لوایح و تنقیح قوانین و مقررات تبیین شده است و تلاش خواهد شد با برنامه‌ریزی مناسب در کوتاه‌مدت و نهایتاً درازمدت تحقق یابند تا ان‌شاءالله گامی به‌پیش گذاشته و ضمن حفظ میراث پیشینیان، ارتقا داده شود.


وی در خصوص فعالیت‌های دفتر تدوین لوایح و تنقیح قوانین و مقررات افزود: با توجه به اینکه امسال سال تدوین و تصویب برنامه ششم توسعه است، باید با عزمی پایدار و جدی با استفاده از تجارب و مطالعات پیشین نسبت به نسخ، اصلاح، استمرار دستاوردهای برنامه‌های توسعه اول تا پنجم و یا ایجاد موادی برای رسیدن به اهداف بلند نظام آموزش عالی در پرتو سند چشم‌انداز توسعه 1404، اقدام ثمربخش داشت و در این فرصت طلایی نهایت تلاش را کرد.


دکتر روشن تصریح کرد: مطالعه سندهای توسعه‌ای، پیش‌نویس سند برنامه توسعه ششم، نقشه جامع علمی کشور، سند آمایش سرزمینی آموزش عالی، برنامه مقام عالی وزارت در جلسه رأی اعتماد، تعهدات، تکالیف و حقوق مقرر در قوانین، مصوبات مختلف برای تمهید مقدمات برای مطالبات دولت و دستگاه‌ها و تعیین مطالبات وزارت علوم از به نحو متقابل باید پیگیری شود.


دکتر روشن در خاتمه خاطرنشان کرد: در این راه از ظرفیت‌های استادان صاحب‌نظر دانشگاه‌ها، اعضای هیئت‌علمی، کارشناسان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌ویژه همکاران ارجمند که قبل از ورود به قوه مقننه در کسوت استادی دانشگاه خدمت کرده‌اند، استفاده و دست یاری به‌سوی آنان دراز می‌کنم و از خداوند متعال توفیق عمل صالح رادارم.


انتهای پیام/

ارسال نظر