صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خانه نمایش مهرگان فراخوان فضای تئاتر بصری را منتشر کرد

فراخوان فضای تئاتر بصری با نگاه ویژه به آثاری که به تلفیق تئاتر با هنرهای تجسمی، موسیقی معاصر و استفاده از تکنولوژی در راستای خلق تکنیک‌های بصری نوین می‌پردازند، توسط خانه نمایش مهرگان منتشر شد.
کد خبر : 301088

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از روابط عمومی خانه نمایش مهرگان، فضای تئاتر بصری جریانی مستقل است که تلاش دارد تا امکانی را برای ارائه نمایش‌های مدرن، نوآورانه و خلاق ایجاد کند.


همچنین این نهضت در راستای رویکردی که برای خود در نظر گرفته، برای فاصله‌گیری از تئاتر بدنه و مرسوم، در نظر دارد تا به دور از هر نوع مرز و محدودیتی، زمینه‌هایی را برای متحد ساختن و تلفیق عناصر ژانرهای متنوع تئاتر ایجاد کند.


این فضا، تمرکز و اهمیت ویژه‌ای به تولیداتی می‌دهد که فاصله مرزهای میان بازیگری، رقص، هنرهای تجسمی و اجرا را به شکلی کاملاً بصری نادیده می‌گیرد و به گونه‌ای در تلاش است که فرم‌های تازه‌ای را با تلفیق هنرهای مختلف به اجرا در بیاورند.


یکی از مهم‌ترین اهداف این فضا، به وجود آوردن تصاویر جذاب، آزمایش‌های بصری گوناگون و همچنین بازی‌های فرمی متنوع درباره توهم و واقعیت ارائه شده توسط هنرمندان است.


همچنین فضای تئاتر بصری، متعهد به ارائه مکانی برای به اشتراک گذاشتن تولیدات هنرمندان مختلف خواهد بود. لذا این فضا نگاه ویژه‌ای به آثاری دارد که به تلفیق تئاتر با هنرهای تجسمی، موسیقی معاصر و استفاده از تکنولوژی در راستای خلق تکنیک‌های بصری نوین در تئاتر می‌پردازد.


اولویت اصلی فضای تئاتر بصری، ارج نهادن و بصری‌ کردن لایه‌های پنهان اجتماع گذشته و امروز به سبب رسیدن امر تئاتر به سوژه‌هایی جدید است؛ چرا که این شکل از تئاتر هدفی جز از بین‌ بردن مرزها میان اثر و مخاطب نداشته، ندارد و نخواهد داشت. بدون تردید با نگاهی به جستارهای تئاتر معاصر دنیا، متوجه خواهیم شد که تئاتر معاصر دنیا، با تکیه بر تجربه‌های پیشین هنرمندان مختلف، تصاویر تازه‌ا‌ی در نسبت با آنچه که در گذشته تصویر می‌شده، به مخاطب ارائه می‌دهد.


بر همین اساس فضای تئاتر بصری، فرصتی برای ایجاد پلی بی‌واسطه میان گذشته و امروز است که بستری برای خلق تصاویر جدید برای درک مفاهیم نوین در امر مشاهده و آنچه که از آن استنباط و قابل تاویل است، فراهم می‌کند.


متقاضایان می‌توانند پس از مطالعه فراخوان، از 15 مردادماه تا 10 شهریورماه با ارسال نام و نام‌خانوادگی، رشته تحصیلی، رزومه در دایرکت صفحه اینستاگرام ثبت نام کنند و تا پایانی 30 شهریورماه ایده‌های خود را به دبیرخانه تئاتر بصری ارائه دهند.


انتهای پیام/4072/4031/


انتهای پیام/

ارسال نظر