صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۵۳ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۷
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:

۳۰ درصد مردم در کلان‌شهرها درگیر اختلالات روانی هستند/ تاثیر مشکلات اقتصادی بر اختلالات روانی مردم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت اقتصادی چند ماه اخیر و فقیرتر شدن ناگهانی مردم بدون شک تاثیری منفی بر روان مردم خواهد گذاشت.
کد خبر : 300962

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از خانه ملت، بشیر خالقی، در خصوص تاثیر مشکلات اقتصادی بر اختلالات روانی جامعه، گفت: البته مشخص است که بیماری‌های روانی مختص کشور ایران نیست، این بیماری‌ها هم مانند بیماری‌های دیگر در تمام دنیا گسترده است. حتی در مرفه‌ترین کشورهای دنیا خودکشی وجود دارد و این یعنی بیماری‌های روانی به عواملی به غیر از فقر و مشکلات اقتصادی نیز ارتباط پیدا می‌کند؛ باید دید در چه کشوری کدام عامل قوی‌تر است.


نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در ایران نیز در این مورد تحقیقاتی صورت گرفته و یکی از نتایج آن این بوده که بالای 30 درصد جامعه ما در کلان شهرها دچار بیماری‌های مختلف روانی هستند و می‌توان گفت مشکلات اقتصادی، بیکاری یا کار زیاد بیشترین سهم را در این بیماری‌ها دارد.


وی ادامه داد: البته تاب‌آوری و آستانه تحمل افراد در بین جوامع مختلف متفاوت است، اما وقتی مجموعه‌ای از مشکلات عاطفی رفاهی همزمان برای افراد ایجاد شود، آستانه تحمل نیز پایین می‌آید.


این نماینده مجلس دهم تاکید کرد: همان‌گونه که گفتم در ایران مشکلات اقتصادی عامل مهمی در افزایش اختلالات روانی جامعه هستند. این وضعیت اقتصادی چند ماه اخیر و فقیرتر شدن ناگهانی مردم بدون شک تاثیری منفی بر روان مردم خواهد گذاشت. ما هنوز آمار دقیقی در دست نداریم اما می‌توان حدس زد این وضعیت آمار اخلالات روانی را افزایش داده است.


پایان پیام/4009


انتهای پیام/

ارسال نظر