صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۷
رئیس پلیس راه کشور مطرح کرد؛

مرگ یک هزار و 180 نفر در کشور بر اثر تصادف طی 45 روز گذشته

رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه 40 درصد از تصادفات جاده‌ای ناشی از واژگونی به دلیل خستگی و خواب آلودگی است ، گفت: طی 45 روز گذشته یک هزار و 180 نفر در کشور بر اثر تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.
کد خبر : 300906

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در کمیسیون ایمنی راه‌های زنجان اظهار کرد: در راستای کاهش تعداد جان باختگان و مصدومان ناشی از تصادفات اقداماتی نظیر اصلاح قانون، تقویت امداد و نجات و ... انجام شده است.


وی به آمار‌های جان باختگان سوانح جاده‌ای کشور از آغاز طرح تابستانی در کشور اشاره و بیان کرد: طی 45 روز گذشته، یک هزار و 180 نفر در کشور بر اثر تصادفات جان خود را از دست داده و حدود 30 هزار نفر هم مجروح شده‌اند.


رئیس پلیس راه کشور خاطر نشان کرد: روند کاهشی تصادفات که در سال‌های گذشته در استان زنجان شاهد بودیم نشان از برنامه‌ریزی و تلاش گروهی است که مخلصانه و جهادی کار کرده‌اند.


حمیدی با بیان اینکه 40 درصد از تصادفات جاده‌ای ناشی از واژگونی به دلیل خستگی و خواب آلودگی است، گفت: انحراف به چپ و سبقت غیر مجاز در جاده‌های دو طرفه به دلیل عجله و شتاب دیگر عامل مهم در این تصادفات بوده است.


وی، نصب نیوجرسی را یکی از عوامل مهم در کاهش تصادفات عنوان کرد و افزود: در حال حاضر همزمان با احداث راه‌ها نیوجرسی نیز نصب می‌شود در حالی که برای راه‌های احداث شده قبلی نیازمند همکاری و همیاری دستگاه‌ها هستیم.


حمیدی با اعلام اینکه بیشترین آمار تصادفات در راه‌های فرعی است، گفت: همزمان با رشد سفرها اگر اقدامات افزایش ایمنی راه‌ها صورت نگیرد روند افزایش آمار تصادفات، اقدامات مثبت سال‌های گذشته را از بین خواهد برد.


وی افزود: بهره‌گیری از سامانه‌ها، آموزش، فرهنگ‌سازی، ارتقاء حوزه راه‌سازی، جداسازی و تفکیک راه‌ها، آزادراه‌ها و ... به ارتقاء ایمنی محورهای مواصلاتی کشور کمک کرد تا شاهد روند کاهشی حوادث و تلفات جاده‌ای باشیم.


رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه امکان استقرار پلیس در تمامی معابر امکان پذیر نیست و لذا هوشمند سازی جاده‌ها از اولویت‌ها و بدیهات دنیای امروز است، تصریح کرد: همواره باید به صورت علمی با موضوعات برخورد کرد.


وی با اشاره به اینکه در راه‌های اصلی علی رغم افزایش سفر‌ها، خسارت‌ها جاده‌ای نیز کنترل می‌شود، افزود: در راه‌های فرعی به دلیل عدم تناسب زیر ساخت‌ها با افزایش تردد‌ها شاهد افزایش حوادث هستیم.


حمیدی با اشاره به اینکه امروز مردم برای امنیت احساس مالکیت می‌کنند، افزود: علاوه بر اینکه جاده‌ها از یک نواختی خارج شود و استراحت‌گاه‌ها نیز توسعه یابد، بایستی در حاشیه راه‌ها نیز جاذبه ایجاد شود که این اقدامات در کاهش خستگی و خواب آلودگی رانندگان تاثیر بسزایی دارد.


رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه تلاش در حوزه ایمنی در اولویت قرار دارد بر افزایش بودجه به منظور توسعه راه‌ها، تفکیک آزاد راه‌ها، تقویت کنترل ناوگان بار و مسافر تاکید کرد.


انتهای پیام/4039


انتهای پیام/

ارسال نظر