صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۰ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
دادستان کل کشور در همایش صیانت از نهاد روحانیت:

دشمن به دنبال سرمایه‌گذاری و نفوذ بین روحانیت است

دادستان کل کشور با اشاره به سرمایه‌گذاری دشمن برای نفوذ در بین روحانیت از طریق جریانات مختلف، تلاش جامعه روحانیت و بزرگان حوزه‌ها را برای پیشگیری از این موضوع مؤثر دانست.
کد خبر : 300759

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از دادستانی کل کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در همایش صیانت از نهاد مقدس روحانیت که امروز در اصفهان برگزار شد، به نقش بی‌بدیل مردم استان اصفهان و علمای این خطه در تاریخ اسلام و تثبیت و استمرار انقلاب اسلامی اشاره کرد و بر روح پر فتوح شهدای این استان سلام و درود فرستاد.


وی هدف از تشکیل دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت به تعبیر مقام معظم رهبری را خدمت به اسلام و جامعه روحانیت و صیانت از این قشر دانست و گفت: جایگاه روحانیت از قدیم‌الایام و خصوصا در قرن اخیر و به ویژه در چهل سالی که از پیروزی انقلاب می‌گذرد برای همه روشن است.


دادستان کل کشور نقش این مجموعه تا به امروز در صیانت از مکتب تشیع و حراست و حفاظت از معارف عالیه مکتب امام صاق (ع) را یک نقش بی‌بدیلی دانست که هیچگاه دشمن از آن غافل نبوده و نیست.


منتظری با اشاره به تلاش‌های دشمن برای نفوذ و نقش‌آفرینی در نهاد روحانیت، هدف از آن را به حداقل رساندن و تضعیف نقش موثر روحانیت در هدایت جامعه عنوان کرد.


رییس دادگاه ویژه روحانیت با وصف موجود، وظیفه روحانیت را صیانت از خود دانست و بیان داشت: برای اینکه این صیانت کارساز باشد، حتما نیازمند یک مدیریتی است و باید حساب‌شده، منظم و با تدبیر صورت گیرد.


وی افزود: مجموعه‌ای که بتواند این رسالت و صیانت را از جامعه روحانیت و حوزه‌های علیمه عهده‌دار شود به تشخیص امام راحل(ره) و تایید مقام معظم رهبری، دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت است.


منتظری با طرح این سئوال که آیا این نهاد در طول این سال‌ها در وظایف و رسالت خودش موفق بوده است: انتظار بر این بوده و هست که بالاتر از این باشیم و قطعا و مسلما عوامل متعددی باید کنار هم قرار گیرد تا بتوانیم به آن هدف برسیم.


دادستان کل کشور یکی از عوامل را خواست و مطالبه خود جامعه روحانیت و حوزه‌های علمیه دانست و افزود: اگر حوزه‌های علمیه و جوامع مختلفی که در استان‌ها و شهرها هستند مطالبه‌گر این هدف نباشند، موفق نخواهیم بود.


وی لازمه موفقیت در انجام وظیفه در دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت را مستلزم تعامل، همکاری و هم‌افزایی بین این نهاد و روحانیت دانست و از مراجع عظام و بزرگوار، اساتید حوزه، ائمه جمعه و جماعات و هرکسی که در کسوت روحانیت است خواست که مطالبه‌گر جدی از دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت باشند تا در صیانت و حراست از روحانیت تلاش کنند.


منتظری در بخش دیگری از اظهاراتش به آسیب‌هایی که متوجه جامعه روحانیت است، اشاره کرد و ادامه داد: اگر آسیب‌ها را درست شناسایی نکرده و درصدد اصلاح برنیاییم و متناسب این آسیب‌ها برنامه‌ریزی نداشته باشیم، مطمئنا این آسیب‌ها می‌تواند رشد پیدا کرده و به روحانیت ضربه بزند و آنوقت همه ما مسئول خواهیم بود.


وی تاکید کرد: باید به همدیگر کمک کنیم تا بتوانیم این وظیفه سنگین و رسالت را انجام دهیم.


دادستان کل کشور به بیان برخی مصادیقی که جامعه روحانیت را تهدید می‌کند، پرداخت و افزود: امروز جامعه روحانیت را چند مسئله تهدید می‌کند که مهمترین آن‌ها که شاید سخت‌ترین آن‌ها هم برای اثبات و دستیابی باشد، مسئله نفود است که نباید آن را دست کم گرفت.


رییس دادگاه ویژه روحانیت تصریح کرد: عامل نفوذی و کسانی که برنامه نفوذ را برای روحانیت می‌ریزند با عناوین مختلف و لطایف‌الحیل و به طرق گوناگون، تلاششان بر این است که متناسب با این مجموعه نفوذ پیدا کنند و علامت و نشانه هم ندارند که بتوان آن‌ها را شناخت.


این مسئول عالی قضایی ادامه داد: نفود همیشه به معنای جاسوسی نیست و تصور نکنید که عامل نفوذ فقط برای جاسوسی می‌آید تا اطلاعاتی را بگیرد و به دشمن منتقل کند، بلکه این یک شاخه از نفوذ است؛ اما یک شاخه دیگر از نفوذ که بسیار مهم است این است که عامل نفوذی برای برنامه‌های دشمن زمینه ساز و بسترآفرین می‌شود.


رییس دادگاه ویژه روحانیت با اشاره به سرمایه‌گذاری دشمن برای نفوذ در جامعه روحانیت از طریق جریانات مختلف، تلاش جامعه روحانیت و بزرگان حوزه‌ها را برای پیشگیری از این موضوع موثر دانست.


دادستان کل کشور در پایان خاطرنشان کرد: ما طلبه‌ها و روحانیون داعیه صیانت از جامعه را داریم و باید کار فرهنگی کنیم و نگذاریم آلودگی‌های اخلاقی دامن جوانان و خانواده‌ها را بگیرد و باید در این زمینه تلاش نماییم.


انتهای پیام/4076


انتهای پیام/

ارسال نظر