صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۵۹ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۷
قائم مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی اعلام کرد؛

جزئیات بسته‌های تشویقی کمیته امداد برای بنگاه‌های اقتصادی

قائم‌مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی جزئیات بسته‌های تشویقی جدید این نهاد برای بنگاه‌های اقتصادی در قبال به کارگیری و ایجاد اشتغال مددجویان را تشریح کرد.
کد خبر : 300161

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، علیرضا رمضانی بسته‌های تشویقی جدید این نهاد برای بنگاه‌های اقتصادی را تشریح کرد و گفت: حدود 3 میلیون نفر تحت حمایت این نهاد هستند که از این تعداد حدود 900 هزار نفر مستعد پذیرش شغل هستند که این نهاد از طریق استعداد سنجی، مشاوره شغلی و آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی متناسب، در صدد توانمندسازی و خودکفایی آنهاست.


رمضانی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای اشتغال‌زایی مددجویان تحت حمایت را یکی از خدمات ویژه این نهاد دانست و خاطرنشان کرد: با هدف پایداری و ثبات شغل بازرسان کمیته امداد پنج‌ساله به طور مستمر بر طرح‌های اشتغال ایجادشده نظارت می‌کنند.


قائم‌مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد درباره بسته‌های تشویقی کمیته امداد به بنگاه‌های اقتصادی توضیح داد: این بسته‌ها شامل پرداخت حق بیمه به کارفرمایان، تسهیلات قرض‌الحسنه و آموزش باهدف ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد می‌شود.


وی ادامه داد: اگر بنگاه اقتصادی از مددجویان تحت حمایت این نهاد به‌عنوان نیروی انسانی استفاده کند، کمیته امداد متعهد می‌شود در دو سال نخست صد درصد حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت ‌کند؛ این درحالی است که تا سال گذشته حق بیمه سهم کارفرما در سال نخست صد درصد و در سال دوم 50 درصد بود.


قائم‌مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد یکی دیگر از بسته‌های تشویقی کمیته امداد برای بنگاه‌های اقتصادی را پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به کارفرمایان اعلام کرد و گفت: این تسهیلات هم با هدف حل مشکل بنگاه‌ها در تأمین نقدینگی یا توسعه خط تولید و هم ایجاد فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت پرداخت می‌شود.


رمضانی با اشاره به اینکه به ازای به‌کارگیری هر یک از مددجویان در بنگاه‌های اقتصادی 20 میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به کارفرمایان پرداخت می‌شود، افزود: پرداخت این تسهیلات تا سقف 100 میلیون تومان در ازای به‌کارگیری پنج مددجوی تحت حمایت کمیته امداد در نظر گرفته‌شده است.


وی با اعلام اینکه برای موسسه‌های کاریابی نیز بسته تشویقی تعیین شده است، تصریح کرد: موسسه‌های ‌کاریابی در صورت ایجاد اشتغال برای مددجویان حداقل حق‌الزحمه کاریابی‌ها به میزان حداکثر برابر نصف حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار به علاوه صد هزار تومان به عنوان پاداش دریافت می‌کنند.


قائم‌مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد ادامه داد: اگر مددجویان دو سال متوالی از طریق موسسه‌های کاریابی مشغول به کار باشند، کمیته امداد به ازای هر مددجو 200 هزار تومان دیگر به عنوان پاداش ضمن خدمت به دفاتر کاریابی پرداخت می‌کند؛ البته پاداش 200هزارتومانی برای شهرستان‌ها (به جز مراکز استان‌ها) شامل سال سوم نیز می‌شود.


انتهای پیام/4009/4044


انتهای پیام/

ارسال نظر