صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۸ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۴
دکتر میرزاده در جلسه شورای راهبردی امور مجلس:

برای یک میلیون و 700 هزار دانشجوی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی افزایش شهریه ثابت نداشتیم/ شایسته نیست با دانشگاه آزاد برخورد شخصی و سیاسی شود

دکتر میرزاده دانشگاه آزاد اسلامی را بزرگترین دستاورد علمی انقلاب اسلامی دانست و گفت: بیش از 40 درصد از بار آموزش عالی کشور به عهده این دانشگاه است و شایسته نیست با دانشگاه آزاد برخورد شخصی و سیاسی شود، زیرا ما معتقدیم هر بخش خصوصی که باری از دوش دولت بردارد، باید مورد حمایت قرار گیرد.
کد خبر : 29970

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، جلسه شورای راهبردی معاونت امور مجلس با حضور دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله آقایان تابش نماینده اردکان، شهریاری نماینده زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، عزیزی نماینده شیروان و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ، حسینی صدر نماینده مردم خوی ، حیدرپور نماینده شهرضا و دهاقان، منادی نماینده تبریز و اسکو ، قوامی نماینده اسفراین، نگهبان سلامی نماینده خواف، رحمانی رئیس کمیسیون صنایع و معادن ، دوگانی نماینده فسا و برخی از معاونین دانشگاه شامل حجت الاسلام والمسلمین علی عسکری معاون مجلس ، طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد و علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش عصر روز گذشته در سازمان مرکزی برگزار شد.


دکتر میرزاده در ابتدای این جلسه ضمن تشکر از حضور نمایندگان ،گفت: هدف از برگزاری مستمر این جلسه افزایش همفکری، همدلی و همزبانی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای بهبود امور و رسیدن به استانداردهای آموزشی است.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به قانون 630 شورای عالی انقلاب فرهنگی ،افزود: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بررسی امور اداری،پژوهشی و آموزشی مربوط به دانشگاه‌ها به دیوان عدالت اداری فرستاده نمی‌شود و در کمیسیون دانشگاه‌ها بررسی می‌شود.


وی با بیان اینکه انتصابات در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس ارزیابی عملکرد مدیران صورت می‌گیرد ، گفت: اکثر مدیران در دانشگاه آزاد اسلامی تثبیت شده‌اند و کلیه انتصابات تنها بر اساس ارزیابی عملکرد افراد است.


تشکیل شورای داوری در دانشگاه آزاد اسلامی


دکتر میرزاده همچنین با اشاره به تشکیل شورای داوری در دانشگاه آزاد اسلامی ، افزود: وظیفه شورای داوری ، بررسی و رسیدگی به تخلفات و گزارشات راجع به مدیران است و در نهایت براساس رای این شورا تصمیم گیری می‌شود.


وی، دانشگاه آزاد اسلامی را بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی دانست و گفت: بیش از 40 درصد از بار آموزش عالی کشور به عهده این دانشگاه است و شایسته نیست که با دانشگاه آزاد برخورد شخصی و سیاسی شود زیرا ما معتقدیم هر بخش خصوصی که باری از دوش دولت بردارد باید مورد حمایت قرار گیرد.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: تا کنون 26 هزار متقاضی عضو هیات علمی به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شده‌اند و در نظر داریم تا پایان سال 96، 20 هزار عضو هیات علمی جذب کنیم که این اقدامات گام بزرگی در راستای اشتغال زایی نیز به حساب می‌آید.



توسعه تحصیلات تکمیلی گامی در راستای پاسخگویی به نیاز جامعه است


میرزاده با بیان اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی گامی در راستای پاسخگویی به نیاز اجتماعی کشور است، گفت: از 340 هزار نفری که در کنکور دکتری شرکت کرده‌اند تنها 8 درصد آنان جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند که سهم دانشگاه آزاد اسلامی در این میان 4 درصد است و همچنین از یک میلیون و 50 هزار نفر شرکت کننده در کنکور کارشناسی ارشد، 27 درصد در کل دانشگاه‌های آزاد و دولتی جذب شده‌اند که 14 درصد آن سهم دانشگاه آزاد اسلامی و 13 درصد سهم دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی است.


وی ادامه داد: اگر نتوانیم به تقاضای ادامه تحصیل افراد در کشور پاسخ دهیم متقاضیان از کشور خارج می‌شوند که این امر نه تنها موجب خروج ارز و آبادی دانشگاه‌های درجه 2 و 3 کشورهای دیگر می‌شود بلکه تبعات فرهنگی بسیاری نیز به همراه دارد.


رییس بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به توسعه تحصیلات تکمیلی در شهرهای کشور اشاره کرد و گفت: بسیاری از دانشگاه‌های خوب کشورهای پیشرفته در شهرهای کوچک وجود دارند و بسیاری از آنها غیردولتی بوده و یا از طریق خیریه و امور کارآفرینی اداره می‌شوند.


وی با بیان اینکه لازمه ارتقای درجه علمی کشور، تولید علم است، گفت: خوشبختانه در سال 93 توانستیم وابستگی به شهریه را 9 درصد کاهش دهیم و امیدواریم تا پایان سال 94 این کاهش را به 16 درصد برسانیم که این امر موجب شد تا برای یک میلیون و 700 هزار دانشجوی موجود افزایش شهریه ثابت نداشته باشیم.


میرزاده ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی 11 میلیون متر مربع فضای آموزشی و 170 مسجد را با حمایت و پول مردم ساخته است.


ماهانه 600 میلیون تومان صرفه جویی با اجرای طرح تجمیع 1


وی همچنین به اجرای طرح تجمیع 1 و 2 در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: در طرح تجمیع یک، 472 واحد دانشگاه آزاد اسلامی به 395 عدد رسیده است که 77 واحد یا مرکز منحل و یا ادغام شده‌اند. همچنین ساختمان‌های مستقر در پاسداران در سازمان مرکزی تجمیع شدند که این امر ماهانه 600 میلیون تومان صرفه جویی به همراه داشت.


در ادامه جلسه نمایندگان مجلس ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در دوران مدیریت دکتر میرزاده به ارائه نظرات و پیشنهادها پرداختند.


موید حسینی صدر نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی در سخنانی ضمن تشکر از برگزاری این جلسه که نشان از وقت گذاشتن و اهمیت دادن به مجلس است، به ارائه رشته‌های مورد نیاز در هر منطقه اشاره کرد .


وی خواستار تشکیل کمیته‌ای در هر حوزه به منظور بررسی نیازهای هر منطقه شد تا براساس آن رشته ها ارائه شوند.



مدیریت منابع در دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح تجمیع 2


در ادامه دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، نیز ضمن تشکر از مدیریت منابع در دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح تجمیع 2 ، گفت: این کار بسیار بزرگی بود که انجام و موجب شد تشکیلات کوچک‌تر و چابک‌تر شوند.


وی ادامه داد: باید در سطح آموزش عالی به آمایش سرزمینی هم توجه شود زیرا این موضوع موجب برطرف شدن نیاز مناطق می‌شود.


دکتر میرزاده سوابق مدیریتی بسیاری در کشور دارد


تابش نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه فردی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شده است که خود سابقه‌های مدیریتی از جمله استانداری، معاون رئیس جمهور و... را دارد، گفت: دانشگاه آزاد باید با مراکز مختلف مجلس نظیر کمیسیون‌ها، مرکز پژوهش‌ها و... همکاری بیشتری را داشته باشد زیرا این همکاری باعث می‌شود خیلی از مسائل و مشکلات مرتفع شود.


وی افزود: همچنین با این کار دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند از مشاوره نمایندگان استفاده و فرصت مطالعه را در اختیار آنان قرار دهد.


بزرگداشت 2500 تن از مفاخر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی


در ادامه دکتر طه هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، گزارشی از عملکرد معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه ارائه کرد .


وی در ادامه با اشاره به تجمیع‌ها صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حوزه دانشجویی به دلیل بومی شدن با بخش قابل توجهی از خوابگاه‌های بلا استفاده روبرو هستیم که از آن‌ها در شرکت گردشگری و توریسم استفاده خواهیم کرد.


طه هاشمی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در معاونت فرهنگی، گفت: در حوزه فرهنگی بیش از 300 طرح فرهنگی ماندگار در حال انجام و 400 طرح در دست مطالعه است.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ آزاد اسلامی با دسته بندی طرح‌های فرهنگی ماندگار در سه دسته ، گفت: به لحاظ فیزیکی ،ساخت مساجد، یادمان شهدا و ... در دست اجرا قرار گرفته است و به لحاظ نهادسازی نیز یکی از موارد ارزیابی مدیران، توجه به برنامه‌های فوق برنامه و فرهنگی است که با جهت گیری‌هایی که انجام شده است فعالیت‌های سیاسی دانشجویان را هم با اقدامات فرهنگی همراه کرده است.


وی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، 500 کانون قرآن و عترت فعالیت می‌کنند، افزود: در بیش از 300 واحد دانشگاهی بیش‌تر از 2500 شخصیت و مفاخر کشور در چهار سطح محلی، منطقه ای، ملی و بین المللی معرفی شده‌اند. همچنین در بحث سبک زندگی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، تا کنون 19 همایش برگزار شده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر