صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۳۳ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۷
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

انجام جراحی تومور داخل شکم برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه

نخستین جراح Pipac در ایران و منطقه خاورمیانه بیان کرد: موفق شدیم در بیمارستان جم برای نخستین بار در ایران و منطقه خاورمیانه جراحی Pipac که موجب ارتقاء کیفیت زندگی، طول عمر و کاهش آب شکم می‌شود را با موفقیت انجام دهیم.
کد خبر : 299547

مهرداد بهلولی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان خبرگزاری آنا در خصوص نحوه جراحی Pipac برای بیمارانی که دچار تومورهای داخل شکم شده‌اند، گفت: جراحی Pipac در کل دنیا تنها در 8 کشور از جمله آلمان، دانمارک، فرانسه، هلند، پرتغال، کره، ژاپن و ایران انجام می‌شود. این جراحی مختص بیمارانی است که تومورهای سرطانی داخل شکم آنها پخش شده باشد و هیچ‌یک از روش‌های رایج برای آنها پاسخگو نباشد در واقع این جراحی آخرین مرحله برای افزایش کیفیت زندگی و طول عمر بیماران محسوب می‌شود.


نخستین جراح Pipac در ایران و منطقه خاورمیانه افزود: طی این جراحی پزشک توسط دستگاه لاپراسکوپی وارد شکم می‌شود و ماده شیمی‌درمانی را با سرعت، فشار و هوا وارد شکم می‌کند تا سلول‌های تومورال از بین برود. زمانی‌که که این جراحی برای بیمار انجام می‌شود علائم بیماری بهبود می‌یابد اما فرد کاملا درمان نمی‌شود در واقع هدف از جراحی Pipac ارتقاء طول عمر و کیفیت زندگی بیماران و کاهش حجم مایعات درون شکم است.


این جراح عمومی با بیان اینکه جراحی Pipac تا چندین مرتبه برای بیمار قابل انجام است، یادآور شد: این جراحی باید با فاصله زمانی 2 الی 3 ماه برای بیمار انجام شود و تا 4 الی 5 بار قابل انجام است.


بهلولی خاطرنشان کرد: تاکنون چهار بیمار در ایران به روش Pipac جراحی شده‌اند که خوشبختانه وضعیت آنها مناسب گزارش شده است. تعدادی از بیماران روزهای پایانی عمر خود را سپری می‌کنند که با جراحی عمر آنها افزایش یافته و اکنون در شرایط مناسب تحت درمان هستند.


وی تصریح کرد: برخی بیماران پس از جراحی Pipac ممکن است نیازمند جراحی Hipac باشند یعنی ابتدا به طریق لاپراسکوپی ماده شیمی درمانی به درون شکم آنها تزریق شود و سپس تحت جراحی باز شکم و برداشت توده‌های تومورال شوند.


این عضو انجمن سرطان ایران گفت: در روش Hipaclhi ماده شیمی درمانی به جای فشار و هوا تحت دمای 43 درجه سانی‌گراد به درون حفره شکم تزریق می‌شود.


بهلولی در خصوص بیمارانی که بافت تومورال به سایر دستگاه‌های گوارشی آنها منتشر شده، بیان کرد: این دسته از بیماران نمی‌تواند تحت این دسته از جراحی‌ها قرار گیرند.


انتهای پیام/4009/4038


انتهای پیام/

برچسب ها: بیمارستان جم
ارسال نظر