صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۵ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۷
با موضوع حمایت از کارگاه‌های مهارت محور؛

تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری حمایت از کارگاه‌های مهارت محور دانشجویان فنی بین صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای امضا شد.
کد خبر : 299488

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای با حضور ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه و ابراهیم صالحی‌عمران، رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای برگزار شد.


براساس این گزارش این تفاهم‌نامه به منظور حمایت از کارگاه‌های مهارت‌محور دانشجویان به امضا رسید و براساس آن مدت زمان تفاهم‌نامه از ابتدای مرداد ۹۷ تا ۳۱ تیر ۹۸ به مدت یک سال خواهد بود.


در این تفاهم نامه کارگاه‌هایی که دارای مجوز راه‌اندازی و فعالیت از هیات رئیسه و طرح توجیهی کسب و کار دانشگاه باشند و افراد فعال در آن دانشگاه باشند مشمول دریافت تسهیلات هستند. پرداخت تسهیلات به دانشگاه در دو مرحله انجام می‌شود (۵۰ درصد در زمان راه‌اندازی و شروع فعالیت کارگاه و ۵۰ درصد در زمان ارائه گزارش ارزیابی گروه ناظر تعیین شده از سوی صندوق رفاه مبنی بر پیشرفت ۵۰ درصدی فعالیت کارگاه خواهد بود). سقف تسهیلات پرداختی به دانشگاه ۳۰ میلیارد ریال است در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز با پیشنهاد شورای حمایت و تایید صندوق رفاه سقف تسهیلات تا ۵۰ میلیارد ریال قابل افزایش است میزان تسهیلات پرداختی بابت هر کارگاه تا سقف یک میلیارد ریال به ازای هر دانشجوی فعال در کارگاه تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال است امکان مشارکت مالی با کارگاه‌ها در طرح‌های دارای توجیه اقتصادی وجود دارد.


دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در این تفاهم‌نامه موظف است نسبت به اعلام اسامی دانشجویان فعال در کارگاه به صندوق در زمان اخذ قرارداد اقدام کند و چگونگی فعالیت کارگاه ایجاد شده و ارائه گزارش‌های پیشرفت کار در بازه‌های تعیین شده در قرارداد نظارت کنند.


سامانه‌های اطلاع‌رسانی در خصوص جزئیات و فعالیت کارگاه‌ها راه‌اندازی کند نیاز‌سنجی از دانشگاه‌ها و اولویت‌بندی تولید بر مبنای نیاز حوزه آموزش عالی را انجم دهند.


انتهای پیام/4060/4040


انتهای پیام/

ارسال نظر