صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۱ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۷
معاون فرهنگی قوه قضاییه:

معضل جامعه امروز قانون‌گریزی، قانون‌ستیزی و افتخار به آن است

معاون فرهنگی قوه قضاییه عدم احترام به قانون، قانون‌گریزی، قانون‌ستیزی و افتخار به آن را از جمله معضلات امروز جامعه دانست و گفت: برای مثال شخصی که اقدام به فرار مالیاتی کرده است این روش خود را برای دیگران شرح می‌دهد و به این اقدام خلاف خود هم افتخار می‌کند.
کد خبر : 299439

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی در دیدار با معاون اجتماعی ناجا ضمن بیان شرحی از وظایف و اقدامات انجام‌شده در معاونت فرهنگی قوه قضاییه گفت: یکی از وظایف مهم این معاونت کسب رضایت مراجعان از خدمات دستگاه قضایی است و به همین دلیل در سال جاری بحث اجرایی شدن دستورالعمل تکریم ارباب رجوع را با جدیت بیشتری دنبال خواهیم کرد.
وی افزود: اگرچه در موضوع تکریم ارباب رجوع متولی آن معاونت فرهنگی قوه قضاییه است ولی این موضوع نیاز به همکاری دیگر دستگاه های مرتبط نیز دارد.
معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه این معاونت چندین اقدام مهم را به‌صورت ویژه در دستور کار دارد، تاکید کرد: یکی از فعالیت‌های مهم ما بحث قانونمداری و احترام به قوانین است که البته این موضوع به نوعی هم مرتبط با فعالیت‌های پلیس است.
وی ادامه داد: قانونمداری زیرساخت حیات اجتماعی و به مفهوم شکل‌گیری نهادها، سازمان‌ها و طبقات اجتماعی جامعه بر محور قانون است و می‌طلبد تا فرهنگ قانون‌مداری در این خصوص تقویت شود.
صادقی عدم احترام به قانون، قانون‌گریزی، قانون‌ستیزی و افتخار به آن را از جمله معضلات امروز جامعه دانست و گفت: برای مثال شخصی که اقدام به فرار مالیاتی کرده است این روش خود را برای دیگران شرح می‌دهد و به این اقدام خلاف خود هم افتخار می‌کند.
وی یکی از موارد همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف نظام با یکدیگر را ارتقای فرهنگ قانون‌مداری برشمرد و افزود: اگر این همکاری‌ها گسترده و منظم باشد به طور حتم به نتایج مطلوبی منجر خواهد شد و موجب کاهش هزینه‌ها در همه بخش‌ها به ویژه دستگاه قضایی و نیروی انتظامی خواهد شد.


صادقی با تاکید بر اهمیت برقراری انضباط اجتماعی و رعایت حقوق مردم نسبت به یکدیگر گفت: باید به کودکان و نوجوانان از همان سنین پایین احترام به قوانین و رعایت حرمت آن را آموزش داد تا نسل آینده را بتوان با هزینه های کمتری اداره کرد.


معاون فرهنگی قوه قضاییه با تقدیر از اقدام پلیس در راه‌اندازی "همیار پلیس" گفت: این اقدام در جامعه بسیار اثربخش و مفید و یک کار تربیتی پایه‌ای بود که امیدواریم این قبیل کارها ادامه یابد.


وی در پایان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در معاونت فرهنگی قوه قضاییه گفت: تولید بیش از 90 تیزر تلویزیونی روایت زندگی، چاپ حدود 54 عنوان کتاب و تولید و توزیع بیش از 180 عنوان بروشور با زبان ساده از جمله اقدامات این معاونت در سال‌های گذشته بود.


صادقی افزود: در خصوص ارزیابی فعالیت‌های انجام‌شده در کشور هم سامانه‌ای طراحی کرده‌ایم که بر اساس آن معاونت‌های فرهنگی دستگاه قضایی در استانها و مراکز رتبه بندی و به رتبه های برتر نیز جوایزی تعلق می گیرد.


سردار احمد نوریان معاون اجتماعی ناجا نیز در این نشست با تاکید بر همکاری های معاونت اجتماعی ناجا با معاونت فرهنگی قوه قضاییه اظهار کرد: رهبری بارها فرمودند که این انقلاب به سرعت و به جلو حرکت می‌کند و ما نیاز داریم تا در این مسیر راهبردها و برنامه‌های خود را بازیابی مجدد کنیم.


وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اینکه فعالیت فرهنگی باید جهت‌دار و هدفمند باشد، گفت: در کشور باید یک تعریف فرهنگی واحد وجود داشته باشد تا از پراکندگی نظرات و برنامه‌ها در این خصوص پیشگیری شود.


نوریان، رویکرد اجتماعی ناجا را همان رویکرد مردمی دانست و گفت: ما همواره خواستار آسیب‌شناسی اقدامات پلیس و بررسی و رفع نقایص آن هستیم و از نظرات مختلف در این زمینه نیز استقبال می‌کنیم.
انتهای پیام/4009/4076


انتهای پیام/

ارسال نظر