صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۰۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۷

رنگ درمانی؛ راهی برای ایجاد نیرویی تازه در زندگی

رنگ‌ها در هر فرهنگی سمبل مفاهیم خاصی هستند. رنگ قرمز تقریبا در تمام دنیا سمبل اشتیاق و خطر است، رنگ سفید در غرب سمبل پاکی و در خاور دور سمبل غم است. رنگ زرد سمبل ترس، اما طلایی سمبل قدرت است.
کد خبر : 298863

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بدن ما از هفت چاکرا تشکیل شده است که هر کدام رنگ خاصی منحصر به خود دارند. در واقع نوسانات این چاکرا‌ها که تعیین کننده دستاورد‌های معنوی هستند باعث جذب ما به رنگ‌های خاصی می‌شود.


اصول رنگ درمانی


رنگ درمانی یا کروموتراپی تکنیکی است که از قدرت رنگ‌ها برای تنظیم ارتعاشات بدن و رساندن به طول موج دلخواه استفاده می‌کند. این تنظیم برای سالم و متعادل نگه داشتن جسم و ذهن مفید است. رنگ درمانی هم جسمی است و هم ذهنی و شامل قرار گرفتن در معرض مستقیم نور رنگی می‌شود.


بدن انسان از پنج عنصر تشکیل شده است: خاک، آب، آتش، فلز و هوا؛ و هر کدام از این عناصر رنگ منحصر به خود را دارند. خاک سبز، هوا زرد و غیره…


طبق رنگ درمانی تمام عناصر از جمله اندام‌های بدن در فرکانس‌های منحصر به فردی ارتعاش دارند. وقتی یک شخص در سلامت به سر می‌برد فرکانس‌های او ثابت و متعادل است. اما وقتی یک شخص بیمار است نظم فرکانس‌ها مختل می‌شود. هر کدام از بیماری‌ها هم فرکانس‌های خاص جداگانه‌ای دارند. تغذیه مناسب و علم پزشکی قدرت تنظیم مجدد این فرکانس‌های ناسالم را دارند؛ و یکی از روش‌های پزشکی برای تنظیم فرکانس‌ها و درمان بیماری‌های جسمی و ذهنی رنگ درمانی است.


فیزیک نور


بر اساس تئوری موج رنگ از طریق اشیاء روشن و با استفاده از امواج و ارتعاشات به چشم منتقل می‌شود. طول این امواج تعیین کننده رنگ‌هایی هستند که چشم‌ها دریافت می‌کنند.


وقتی رنگ سفید از منشور می‌گذرد به رنگین کمانی از رنگ‌ها تقسیم می‌شود که چشم می‌تواند آن‌ها را ببیند. آن‌هایی که چشم نمی‌بیند نور مادون قرمز یا ماوراء بنفش است. وقتی انرژی تابشی و ماده با هم تعامل پیدا می‌کنند رنگ ایجاد می‌شود.


به عنوان مثال ماده یا جسمی که سیاه دیده می‌شود انرژی تابشی تمام فرکانس‌های نور را جذب کرده است. ماده یا جسمی که سفید دیده می‌شود نتیجه انعکاس تمام طول موج هاست. شیء قرمز نور آبی را جذب کرده و رنگ قرمز منعکس می‌کند. فیزیک رنگ همین جذب انتخابی نور‌ها توسط اشیاء است.


رنگ‌ها و بدن


بسیاری از رنگ‌ها تاثیرات مستقیمی روی جسم می‌گذارند. به عنوان مثال رنگ صورتی منجر به کاهش خشونت می‌شود. تنفس با رنگ سفید برانگیخته می‌شود و با رنگ آبی تقلیل می‌یابد. در ادامه راهنمای تاثیر رنگ‌ها بر جسم آمده است.


قرمز


رنگ قرمز غده هیپوفیز را تحریک می‌کند و باعث کاهش آدرنالین می‌شود. تاثیرات رنگ قرمز شامل موارد زیر است:


افزایش فشار خون


افزایش ضربان قلب


تنفس سریع


تحریک دستگاه عصبی خودگردان


افزایش حساسیت جوانه‌های چشایی


تقویت اشتها


تقویت حس بویایی


زرد


رنگ زرد اولین رنگی است که چشم هنگام نگاه کردن به شخص یا شیءی آن را تشخیص می‌دهد. رنگ زرد در اتاق باعث می‌شود کودک بیشتر گریه کند به علاوه باعث آلرژی نیز می‌شود. تاثیرات رنگ زرد شامل موارد زیر است:


افزایش اشتها


کاهش فشار خون


آرامش ذهن


و خواب آلودگی


آبی


در پزشکی غرب رنگ آبی نمایانگر فرآیند قلبی عروقی است و رنگ آرامش بخشی است که به انتقال دهنده‌های عصبی کمک می‌کند. تاثیرات رنگ آبی شامل موارد زیر است:


کاهش ضربان قلب


تنفس عمیق


کاهش دمای بدن


کاهش تعریق


کاهش اشتها


سبز


وقتی شخصی در معرض رنگ سبز قرار می‌گیرد پاسخ‌های متابولیک مطلوبی در بدن اتفاق می‌افتد. تاثیرات رنگ سبز شامل موارد زیر است:


کاهش ترشح هیستامین


کاهش شدت حساسیت غذایی


کاهش واکنش‌های آلرژیک پوست


کاهش شدت اختلالات دستگاه گوارش


تقویت بینایی


قهوه‌ای


تاثیرات رنگ قهوه‌ای شامل موارد زیر است:


تقویت سنتز سروتونین


کاهش خشم و ناامیدی


افزایش سطح تریپتوفان


رنگ مورد علاقه ما چه چیز‌هایی درباره ما می‌گوید؟


از روی رنگ مورد علاقه هر شخصی می‌توان به بسیاری از ویژگی‌های شخصیتی او پی برد. علاقه به رنگ‌ها معمولا ارثی است و نتیجه ژنتیک، تاثیرات والدین و خاطرات دوران کودکی و پیشینه فرهنگی است.


اگر می‌خواهید رنگ مورد علاقه تان چه چیز‌هایی درباره شخصیت شما می‌گوید ادامه مطلب را بخوانید:


قرمز


کسانی که به رنگ قرمز علاقه دارند برون گرا‌هایی هستند که کار‌ها را قاطعانه و بی پروا انجام می‌دهند. آن‌ها دلسوز و مهربان هستند و بسیار خوش بین و خودرای.


نارنجی


کسانی که رنگ نارنجی علاقه دارند اجتماعی هستند و به کار‌های گروهی تمایل دارند. آن‌ها بسیار وفادار هستند و به راحتی می‌توان تمرکزشان را به هم ریخت.


زرد


علاقمندان به رنگ زرد قوه تخیل قوی و افکار سازمان یافته‌ای دارند. آن‌ها بیشتر دوست دارند ایده بدهند تا این که وارد عمل شوند به علاوه دوستان خوب و محرم قابل اعتمادی هستند.


سبز


علاقمندان رنگ سبز شهروندان خوبی هستند و به مسئولیت‌های اجتماعی اعتقاد دارند. آن‌ها به ریاضت ارزش می‌دهند و معلم‌های خوبی هستند. به علاوه نسبت به خانواده و دوستان بسیار مهربان هستند.


آبی


کسانی که به رنگ آبی علاقه دارند کمال گرا هستند. آن‌ها بسیار محافظه کار و در رفتارشان حساسیت به خرج می‌دهند. آن‌ها اغلب خیالبافی می‌کنند، اما برای رسیدن به هدف تلاش می‌کنند.


قهوه‌ای


علاقمندان رنگ قهوه‌ای با احساس مسئولیت وظایفشان را به خوبی انجام می‌دهند. آن‌ها کار‌های بدون فکر را نمی‌توانند تحمل کنند و انسان‌های قابل اعتمادی هستند.


سیاه


کسانی که به رنگ سیاه علاقه دارند دنیوی هستند و رفتار خاصی دارند. به علاوه کمی هم ترشرو هستند.


اکنون که اطلاعات بیشتری درباره رنگ‌ها دارید وقتش رسیده است که اطلاعات تان را به کار بگیرید. با درک جدیدی که از ارتعاشات رنگ طبیعت دارید میوه بخورید. یک کت رنگی جدید بخرید و از تاثیرات آن در سلامت جسم و ذهن تان بهره ببرید. یا یک استایل جدید با رنگ‌های مورد علاقه تان بسازید. رنگ‌هایی که نشان دهنده ویژگی‌های شخصیتی شما هستند و همان شخصی باشید که همیشه دوست داشتید.


منبع: بدونیم


انتهای پیام/4001


انتهای پیام/

برچسب ها: درمان
ارسال نظر