صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۲۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
درنگی بر هجمه‌های غرب علیه موضوع حجاب؛

‌می‌گویند حجاب مساله مهمی نیست و مسائل اقتصادی مهمتر است!‌

می‌گویند حجاب مساله مهمی نیست و مسائل اقتصادی مهمتر است! اگر براستی چنین است، پس چرا همه هجمه رسانه‌ای دنیای کفر علیه حجاب است؟ چرا این همه هجمه برای مثال علیه اقتصاد اسلامی نیست؟‌
کد خبر : 298657

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سلسله مقالات ما در خصوص حجاب واکنش‌های متفاوتی در میان خوانندگان عصر امروز داشته است. مطلب زیر نیز از سوی یکی از خوانندگان عصر امروز ارسال شده است که عینا به نظر شما می‌رسد.

می‌گویند حجاب مساله مهمی نیست و مسائل اقتصادی مهمتر است! اگر براستی چنین است، پس چرا همه هجمه رسانه‌ای دنیای کفر علیه حجاب است؟ چرا این همه هجمه مثلا علیه اقتصاد اسلامی نیست؟ یا حتی خود ولایت فقیه؟ از مخالفان قانون حجاب می‌پرسم: آیا شده سری به دادگاه‌های خانواده بزنید؟ و یکبار آمار وحشتناک طلاق را ببینید؟ و ناله‌های دردناک فرزندان طلاق را بشنوید؟ یا جسد خونین جنین سقط شده‌ای را مشاهده کنید؟ یا خبری از فشار جنسی روی جوانان که به انواع تجاوز‌ها و قتل‌های ناموسی منجر شده مطلع شوید؟ گروهی هم شنیده‌اند که در صدر اسلام برخورد خاصی در مورد حجاب پیش نیامد.


اما گویا فراموش کرده‌اند - و شاید هم اقتضای سن است- که در اسلام کنیزان حجاب ندارند و لهذا همین مساله خود به خود سبب می‌شد که هیچ زن آزاده‌ای نخواهد با کنیز اشتباه شود. پس هیچ برخوردی هم پیش نیامد. اما کنیز قابل خریداری یا اجاره بود. حال آنکه زن آزاده جز با عقد شرعی قابل دسترس نیست. الان هم اسم بردگی از بین رفته، اما روح کنیز صفتی در بسیاری از زنان باقیست. در حالی که امکان دسترسی وجود ندارد. همین مساله سبب سقوط اخلاق و حیا و عفت شده است.


اما براستی وقتی جامعه از حیا و اخلاق فاصله گرفت آیا انتظار دارید در جرایم اقتصادی حیا کند؟ و مثلا کسی در ملاعام گناه می‌کند از گناه در خفا و توی اتاق و گرفتن رشوه و نظایر آن خودداری کند؟ آیا فراموش کرده‌اید که لا دین لمن لا حیاء له؟ و براستی آیا شما گناه بزرگ مخفیانه را مهمتر می‌دانید یا گناه علنی را؟


اینکه هر گناهی وقتی که کوجک شمرده شود و ترویج شود به بزرگترین گناه کبیره تبدیل می‌شود؟ گناهی به نام افساد فی الارض؟ که لابد می‌دانید حکم شرعیش فقط اعدام است.


جهان آرا چه می‌گفت؟ می‌گفت: بچه‌ها نترسید اگر شهر سقوط کرد آنرا دوباره فتح می‌کنیم، مواظب باشید ایمانتان سقوط نکند! سردار سوریه سقوط کرد؟! خوب می‌جنگیم پسش می‌گیریم که گرفتیم. هسته‌ای را تعطیل کردند؟ خوب دوباره می‌سازیم. موشک‌ها را هم اگر ببندند باز هم می‌توانیم بسازیم. اما والله بالله تالله وقتی که عفت و حیا و غیرت را از نسل و ناموس ما گرفتند دیگر نمی‌توانیم به هیچ شکلی آن را برگردانیم.


وقتی نسلی برایش لوازم آرایش و خودنمایی و تبرج و شلوار فاق کوتاه و ساپورت شد هدف، دیگر این نسل برای مبارزه با آمریکا هزینه نخواهد داد. بلکه شعار می‌دهد سوریه را رها کن! یا برای رقاصی و کنسرت به همان بتن ریز‌ها رای میدهند.


منبع: عصرایران


انتهای پیام/4001


انتهای پیام/

ارسال نظر