امکان سنجی ارتقای آموزشی گروه انگلشناسی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علومپزشکی گیلان، ایرج شریفی و عبدالحسین دلیمی و از اعضای هیات بورد تخصصی انگلشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سهشنبه ضمن بازدید از دانشکده پزشکی و امکانسنجی گروه انگلشناسی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با استادان، دانشجویان کارشناسیارشد انگلشناسی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز دیدار و گفتوگو کردند.
شاهرخ یوسفزاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تشکر از حضور اعضای بورد انگل شناسی در این دانشگاه، ارزیابی را فرصتی مناسب برای استفاده از تجربیات سایر دانشگاهها عنوان کرد و افزود: با ارزیابیهای مستمر و دقیق است که نقاط ضعف و قوت گروههای مختلف آموزشی در دانشگاهها شناسایی میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: در حال حاضر توجه به فعالیتهای اعضای هیأت علمی گروه پایه در دستور کار دانشگاه قرار دارد و این در حالی است که دانشگاه طی سنوات گذشته بیشترین فعالیت خود را معطوف به اعضای هیأت علمی بالینی کرده بود.
وی ادامه داد: کلینیک گروه انگلشناسی و میکروب نیز از جمله اقدامات موثر انجام شده دانشگاه در همین راستا بوده است.
یوسفزاده با اشاره به این که محور تمامی فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر مبنای برنامه راهبردی است، گفت: امروز دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تکیه بر برنامه راهبردی، مسیر توسعه خود را آغاز کرده است و در این مسیر نیز توجه به رشد متوازن همه گروههای آموزشی مد نظر قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: وجود 36 هسته فناور، توسعه شرکتهای دانشبنیان، راهاندازی مجتمع فناوریهای پیشرفته پزشکی در دانشگاه و راهاندازی مجتمع نیمه کارگاهی شرکتهای دانشبنیان را میتوان از از جمله برنامههای راهبردی دانشگاه در حوزه توسعه مدیریت دانش برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: وجود انگیزه بالا اعضای هیات علمی علوم پایه دانشگاه در پروژههای تحقیقاتی میتواند روند رشد علمی این دانشگاه را تسریع کند.
یوسفزاده ادامه داد: توجه به حضور در عرصههای مختلف به ویژه عرصههای بینالمللی نیز در برنامه راهبردی دانشگاه دیده شده است که در این خصوص نیز استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه میتوانند نقش مهمی ایفا نمایند.
عضو هیات بورد تخصصی انگلشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: نیروی انسانی یک رکن اساسی توسعه در فعالیتهای علوم پایه است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان از این نظر پتانسیل خوبی در حوزه انگلشناسی دارد و از سوی دیگر موقعیت جغرافیایی گیلان نیز میتواند بستر مناسبی برای توسعه این فعالیتها در دانشگاه علوم پزشکی گیلان باشد.
عضو گروه بورد انگلشناسی با تاکید بر اینکه بهبود فضای فیزیکی و ارتقای تجهیزات مورد نیاز این گروه در دانشکده پزشکی باید مورد توجه دانشگاه باشد، یادآور شد: ثبت مرکز فاسیولازیس و تجهیزات مورد نیاز این مرکز نیز باید مد نظر قرار گیرد و در این خصوص هیأت آمادگی دارد تا با کمکهای فنی خود برای ثبت این مرکز تحقیقاتی به دانشگاه کمک نماید.
در ادامه اعضای هیأت بورد تخصصی انگلشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز فاسیولازیس واقع در مرکز بهداشتی درمانی روبارتان رشت نیز بازدید نمود.
گفتنی است دو تن از اعضای هیأت بورد تخصصی انگلشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارزیابی دورهای کارشناسی ارشد انگلشناسی پزشکی و گروه انگلشناسی به مدت دو روز در دانشگاه علوم پزشکی گیلان حضور دارند
انتهای پیام/4007
انتهای پیام/