رییس فدراسیون تیروکمان: انتخابم در فدراسیون جهانی غیر قابل پیشبینی بود/ فدراسیونی نداریم که بدهکار نباشد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، محمدعلی شجاعی رییس فدراسیون تیرو کمان که در پنجاه و یکمین کنگره جهانی تیراندازی با کمان در دانمارک شرکت کرده بود موفق به کسب اولین کرسی ایران در این فدراسیون شد. بر اساس این انتخاب شجاعی به همراه نمایندگان کشورهای آمریکا، فرانسه، استرالیا و آرژانتین یکی از 5 بُرد (Board) کمیته انضباطی فدراسیون جهانی تیراندازی با کمان را به دست آورد.
وی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، در مورد چگونگی کسب این کرسی با ارزش که نمایندگان آن در نهایت قوانین و مقررات کلی تیراندازی با کمان جهان را وضع میکنند، اظهار کرد: «در حالی که امید چندانی به موفقیت در انتخابات کمیته انضباط و اخلاق فدراسیون جهانی تیراندازی با کمان نداشتم به عنوان نماینده فدراسیون تیراندازی با کمان ایران نامزد شدم. تصورم این بود که با توجه به سابقه طولانی دیگر کشورهای شرکت کننده و رایزنیهایی که آنها برای موفقیت در این انتخابات داشتند، من هیچ شانسی نخواهم داشت. حمایت نمایندگان کشورهای چین، کره جنوبی و همچنین کشورهای عربی از یکدیگر احتمال موفقیت مرا خیلی کم کرده بود. با این حال در شرایطی که خودم انتظار نداشتم به عنوان یکی از نمایندگان کمیته انضباطی فدراسیون جهانی تیراندازی با کمان انتخاب شدم.»
شجاعی با اشاره به دیگر برنامههایی که در کنگره جهانی تیراندازی با کمان برگزار شد، گفت:« گزارشاتی در خصوص نحوه برگزاری رقابتهای تیراندازی با کمان در المپیکهای 2016 ریودوژانیرو برزیل و 2020 توکیو ژاپن ارائه شد. همچنین در خصوص چگونگی برگزاری مسابقات جهانی سال آینده مکزیک اطلاعات کاملی در اختیار حضار قرار داده شد. در کنارش اشاره ای به مسائل و برنامههای مالی فدراسیون جهانی شد و در نهایت انتخابات نایب رییس اول برگزار شد که طی این انتخابات نایب رییس سابق فدراسیون جهانی که از کشور ایتالیا بود در سمت خود ابقا شد.»
رییس فدراسیون تیراندازی با کمان در ادامه گفتگو با آنا با اشاره به این موضوع که فاصله کمانداران رشته ریکرو با رشته کامپوند در ایران به طور محسوسی کاهش یافته است، تصریح کرد: «قطعا هنوز بچههای ریکرو ما به نفرات رشته کامپوند نرسیدهاند ولی سطح رکوردهای آنها به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. این پیشرفت قابل توجه ملیپوشان ریکرو ما را امیدوار کرده است که آنها بتوانند در یکی از مسابقات جهانی دانمارک، آسیایی تایلند و جهانی آنتالیا سهمیههای لازم را جهت حضور در المپیک 2016 برزیل به دست آورند.»
وی در خصوص حضور زهرا نعمتی نماینده تیم معمولان تیراندازی با کمان در المپیک 2016 ریو نیز بیان داشت: «خانم نعمتی به همراه دیگر نفرات تیم ملی تیراندازی در دانمارک حضور دارد و اگر موفق به کسب سهمیه شود هیچ مشکلی برای شرکت در المپیک ندارد و میتواند اولین بانوی پاراالمپیکی باشد که در رقابتهای المپیک شرکت میکند. او پس از مسابقات جهانی دانمارک به همراه تیم تیراندازی جانبازان و معلولان در مسابقات کسب سهمیه پاراالمپیک ریو در آلمان شرکت میکند تا بتواند در دو المپیک حضور پیدا کند.»
شجاعی که علاوه بر ریاست بر فدراسیون تیراندازی با کمان، خزانهدار کمیته ملی المپیک نیز هست در خصوص اینکه چه زمانی بودجه این کمیته به فدراسیون های ورزشی تعلق میگیرد و آیا مبالغ متعلق به هر فدراسیون مشخص شده است، اظهار کرد: «به طور حتم یکی از وظایف کمیته ملی المپیک اختصاص بودجه مصوب به فدراسیونهایی است که المپیکی هستند. در این میان بودجه فدراسیونهایی که نفرات و تعدد رشتههای آنها در المپیک بیشتر است، به طور حتم بیشتر خواهد بود. در حال حاضر ما منتظر تامین مبالغ مورد نظر هستیم تا سهم هر فدراسیون را بنا به نیازش بپردازیم. به محض تهیه شدن کلیه مبالغ بودجه هر فدراسیون واریز خواهد شد.»
وی در پایان در خصوص اینکه بودجهای که از وزارت ورزش به فدراسیون تیراندازی با کمان اختصاص یافته چقدر بوده و آیا نام این فدراسیون هم در میان فدراسیونهای بدهکار قرار دارد، عنوان کرد: «مگر فدراسیونی هم داریم که بدهکار نباشد. ما هم بدهی داریم اما این بدهیها ویژه و بلند نیست. تلاش میکنیم با 2 میلیارد و 400 میلیونی که از وزارت ورزش در طول سال دریافت خواهیم کرد و همچنین درآمدهایی که از منابع دیگر از جمله کمیته ملی المپیک و جذب اسپانسر خواهیم داشت ضمن تامین هزینههای مسابقات راهیابی به المپیک و دیگر مسابقاتی که داریم بدهیهایمان را هم پرداخت کنیم.»
انتهای پیام/