صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۸ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷

لزوم ارائه راهکارهای علمی برای ایجاد وحدت‌ بین اقوام

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه اقوام متعددی در دانشگاه‌های استان اردبیل در حال تحصیل هستند، بر ضرورت ارائه نظریات علمی توسط دانشگاهیان برای ایجاد وحدت بین اقوام تاکید کرد.
کد خبر : 298248

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه محقق اردبیلی، عباس فنی اصل ر جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان اردبیل با بیان اینکه دانشجویان قلب فعال جامعه هستند، گفت: دانشگاه‌های استان باید برای آغاز سال تحصیلی جدید آمادگی داشته باشند. بخش‌های دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه‌ها باید با یکدیگر هماهنگ باشند، قبل از آغاز سال تحصیلی نیز باید بحث‌های رفاهی دانشجویان تقویت شود.


وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها در خصوص برگزاری تجمعات دانشجویی عالمانه عمل کنند، تصریح کرد: باید با آینده‌نگری در ارتباط با مسائل برخورد منطقی داشته باشیم و از تصمیم‌های عجولانه پرهیز کنیم.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ضرورت بررسی راهکارهای دانشگاه‌ها در جهت تحکیم وحدت بین اقوام و فرقه‌ها در استان اردبیل، گفت: در همین راستا با توجه به اینکه در حال حاضر اقوام متعدد در دانشگاه‌های استان در حال تحصیل هستند، نیازمند نظرات علمی دانشگاهیان هستیم. دانشگاه‌ها برنامه‌های وحدت‌بخش خود را برای هفته وحدت ارائه دهند، این برنامه‌ها باید به وحدت واقعی منجر شود.


مرتضی ابراهیمی معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل نیز به برگزاری برنامه‌های هم‌اندیشی با محوریت دانشجویان و نمایشگاه‌های مرتبط با معرفی اقوام تاکید کرد و گفت: در همین راستا باید به معرفی هویت و کارکرد فرهنگی خرده فرهنگها نیز توجه داشته باشیم.


وی به بررسی نقش اقوام در هویت ملی کشور تاکید کرد و افزود: برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مهارت‌آموزی، ایجاد سایت الکترونیکی برای تبادل نظر دانشجویان، انجام اقدامات پیش دستانه بر اساس دغدغه دانشجویان، برگزاری اردوهای فرهنگی و تفریحی در قالب ترکیبی نیز می‌تواند در خصوص این موضوع مفید واقع شود.


معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل به ضرورت دعوت از سخنرانان منتسب به اقوام و فرقه‌های مختلف در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: برای تصمیم‌گیران نیز باید نشستی ویژه به منظور گفتمان مشترک برگزار شود و نشست‌ها باید در قالب تبادل نظر باشد.


انتهای پیام/4007



انتهای پیام/

ارسال نظر