صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷
در پی جریمه توسط اتحادیه اروپا؛

گوگل: ممکن است اندروید دیگر رایگان منتشر نشود

قوانین ضدانحصار ممکن است منتج به تغییرات اساسی در مدل کسب و کار سیستم عامل مشهور اندروید شود.
کد خبر : 298223

به گزارش گروه رسانه‌‌های دیگر خبرگزاری آنا، قوانین ضدانحصار ممکن است منتج به تغییرات اساسی در مدل کسب و کار سیستم عامل مشهور اندروید شود.


به گزارش اینکوایرر، گوگل پس از تصمیم اتحادیه اروپا به جریمه ۴.۳ میلیارد دلاری این شرکت به خاطر رفتار ضدرقابتیش هشداری تند و تیز منتشر کرده است.
این شرکت گفته است که در نتیجه این حکم نمی‌تواند اندروید را یک سیستم عامل رایگان نگه دارد.


به این شرکت اعلام شده که تاکید آن بر اینکه شرکت‌های تولیدکننده دستگاه‌ها (OEM ها) برای استفاده رایگان از اندروید باید برخی اپ‌های مشخص باید همراه با این سیستم عامل ارائه کنند غیرقانونی است.


ساندر پیچای مدیر عامل گوگل در یک پست بلاگ به این حکم پاسخ داد، و خاطرنشان نمود که کاربران اندروید به طور معمول اپ‌های مورد نظرشان را می‌توانند نصب نموده و به آسانی اپ‌های سیستمی را حذف کنند.


البته این تا حدودی یک ادعای نادرست است، چرا که بسیاری از شرکت‌هایی که از اندروید در دستگاه‌هایشان استفاده می‌کنند فقط به کاربران اجازه لغو نصب آپدیت‌های اپ‌های سیستمشان را می‌دهند، و نه حذف کامل آن‌ها را.


پیچای همچنین خاطرنشان نموده است که تصمیم اتحادیه اروپا تاثیر اپل بر بازار و اهمیتی که بر رقابت مورد نظر اتحادیه اروپا دارد را لحاظ نموده است.


پیچای حتی در دفاع از اندروید به آمازون و Fire OS آن اشاره نموده که زیرمجموعه‌ای از اندروید است، که سطح کنترل و انتخابی را نشان می‌دهد که این پلتفرم فراهم آورده است.


پیچای گفته است که «ما قصد فرجامخواهی داریم»؛ وی با انتقاد از این حکم آن را حمله‌ای به ماهیت مفهوم یک پلتفرم باز دانسته است هر چند که منتقدانش ممکن است اینگونه استدلال کنند که «باز» تفاسیر مختلفی می‌تواند داشته باشد.


منبع: ایتنا


انتهای پیام/4001


انتهای پیام/

ارسال نظر