صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۴۵ - ۳۱ تير ۱۳۹۷
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

ظرفیت جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه‌‌های کشور چهار برابر میزان کنونی است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به انتشار آمار حضور بیش از ۵۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های کشور معتقد است ظرفیت جذب دانشجوی خارجی در چهار برابر میزان کنونی است.
کد خبر : 297331

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خانه ملت، داود محمدی با اشاره به انتشار آمار حضور بیش از 55 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های کشور، عنوان کرد: در ابتدا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید مشخص کند که این آمار جدای از محصلان و طلاب در حال تحصیل در حوزه‌‎های علمیه و جامعة المصطفی است یا خیر؛ چرا که در این مراکز نیز نیروهای بسیاری در حال تحصیل و تهذیب هستند.


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرفیت دانشگاه‎های ما بسیار بیشتر این ارقام است، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خود معتقد به وجود ظرفیتی معادل چهار برابر ظرفیت فعلی است و با توجه به توان علمی موجود می‌توان دانشجویان بیشتری در کشور جذب کرد.


عضو فراکسیون امید مجلس ادامه داد: برای جذب دانشجویان باید در درجه نخست جاذبه‌های علمی برای مهاجران تحصیلی ایجاد و فراهم کرد که ارتقای سطح علمی و افزودن رشته‎های مورد نیاز مورد استقبال دانشجویان خارجی، بخشی از اقدامات لازم است.


محمدی، اعطای تسهیلات به دانشجویان خارجی برای تهیه مسکن و خوابگاه را یکی دیگر از ضرورت‌های حضور دانشجویان خارجی در کشورمان برشمرد و گفت: از سوی دیگر میزان اخذ شهریه نیز باید به گونه‌ای باشد که قابل رقابت با سایر کشورها باشد.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه قطعا جذب دانشجویان خارجی به اقتصاد وزارت علوم و دانشگاه‌ها کمک می‌کند، افزود: بسیاری از دانشجویان کشورهای همسایه به ویژه فارسی زبانان علاقه‌مند به حضور در ایران هستند لذا وزارت علوم باید زمینه حضور دانشجویان خارجی را فراهم کرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر