صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۷
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران:

انتخاب نوع روپوش مدرسه دانش‌آموزان برعهده والدین است/ غیرمجاز بودن تصمیمات مدیران مدرسه در این خصوص

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد: هیچ مدیری مجاز به الزام دانش آموزان برای استفاده از نوع روپوش خاص نیست.
کد خبر : 297026

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عبدالرسول کریمی در گفت‌وگو با صداوسیما افزود: مدیران مدارس فقط در صورت موافقت خانواده ها و اعضای انجمن اولیا و مربیان مدرسه می توانند به تغییر روپوش دانش آموزان اقدام کنند و تصمیم فردی مدیر در این باره غیرقانونی است.


وی تاکید کرد: انتخاب مکان خاصی برای خرید روپوش دانش‌آموزان از طرف مدارس نیز تخلف است و با مدیران متخلف برخورد خواهد شد.


کریمی خاطرنشان کرد: خانواده ها در صورت مشاهده این تخلفات می‌توانند با مراجعه به دفتر بازرسی و شکایات در ادارات آموزش و پرورش به ثبت و پیگیری شکایت خود اقدام کنند.


وی به انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم نیز اشاره کرد و گفت: به هر دانش‌آموز یک فرم اولویت انتخاب رشته داده خواهد شد که دانش‌آموزان طبق اولویت اعلام شده به نزدیک ترین مدرسه نزدیک محل سکونت مراجعه خواهند کرد.


معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه هیچ اجباری از طرف مدارس برای انتخاب رشته تحصیلی دانش‌آموزان وجود ندارد، افزود: دانش آموزانی که تقاضای ثبت نام در اولویت‌های آخر خود را دارند باید تا پایان مرداد صبر کنند.


کریمی تاکید کرد: اولویت ثبت نام و انتخاب رشته دانش‌آموزان پایه نهم مربوط به دانش‌آموزان ساکن در تهران است و دانش آموزانی که از شهرهای دیگر به تهران عزیمت کردند، در اولویت بعدی قرار دارند.


وی یادآور شد: ثبت نام و انتخاب رشته دانش آموزان به مناطق 19 گانه آموزش و پرورش ابلاغ شده است و آنها براساس بافت محلی، اقلیمی و آمایش سرزمینی به این کار اقدام خواهند کرد.


کریمی تاکید کرد: هیچ دانش‌آموزی بدون مدرسه نخواهد ماند و علایق و سلایق دانش‌آموزان نیز در انتخاب رشته ملاک قرار خواهد گرفت.


وی به کمبود 225 مشاور در مدارس شهر تهران برای سال تحصیلی آینده اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 110 مشاور جدید جذب مدارس شهر تهران شدند و امسال نیز تعدادی مشاور به این مدارس اضافه می‌شوند که البته این کمبود ما را جبران نمی‌کند.


معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: هم اکنون 925 مشاور و 5 هزار مربی پرورشی در مدارس شهر تهران فعالیت دارند و تلاش می‌کنیم برای سال تحصیلی آینده هر مدرسه یک مشاور و مربی پرورشی داشته باشد.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر