صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۴ - ۲۸ تير ۱۳۹۷
قاضی‌زاده هاشمی:

خانواده دختران شین آبادی به امکانات درمانی کشور اعتماد کنند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه خانواده‌های دختران شین‌آبادی باید به امکانات درمانی کشور اعتماد کنند، اظهار کرد: نباید تصور کنند که خارج از کشور خدمات درمانی بهتری ارائه می‌شود، نمونه آن هم افرادی هستند که اعتماد نکردند و رفتند و آسیب دیدند.
کد خبر : 296856

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، سیدحسن هاشمی درخصوص اقدامات درمانی که به دختران شین‌آبادی ارائه شده است، گفت: برای دختران شین‌آبادی که چندسال قبل دچار حادثه غم‌باری شدند، کارهای زیادی انجام شده است، متاسفانه سوختگی عوارضی برجای می‌گذارد که هیچ پزشکی در هیچ کجای دنیا نمی‌تواند، آن را مانند روز اول ترمیم کند، بعضی از دختران شین‌آبادی 50 نوبت تحت عمل جراحی قرار گرفتند و تمامی هزینه‌های خدمات درمانی آنها توسط دو دولت گذشته و دولت دوازدهم تقبل شده است.


قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: موضوع این است که استفاده از خدمات درمانی خارج از کشور، مورد مطالبه بعضی از والدین این دختران قرار دارد، درحالیکه تیم درمانی این دختران، اعزام به خارج را صلاح نمی‌دانند، چراکه خدمات آنها در یک یا دو یا 10 خدمت، خلاصه نمی‌شود، تمام اقدام درمانی مورد نیاز در داخل کشور قابل انجام است، زیرا درحال حاضر امکانات درمانی مناسب و پزشکان حاذقی در کشور وجود دارد، اما این امر مستلزم اعتماد به پزشکان ایرانی است که در طول این چندسال در کنارشان بوده‌اند.


وزیر بهداشت با اشاره به اینکه جراحی پلاستیک برای بیماری که مبتلا به سوختگی است در یک یا دو نوبت خلاصه نمی‌شود، افزود: پزشکان خارجی هم برای معاینه و ویزیت این دختران به ایران آمدند و نظرشان را گفتند.


قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: دختران شین آبادی، چنانچه بخواهند از امکانات داخل کشور بهره ببرند، وزارت بهداشت نیز حمایت خواهد کرد. مسئولیت این دانش آموزان فقط در امر درمان خلاصه نمی‌شود. این دختران در حال رشد هستند و باید از طرف بیمه‌های مختلف تحت حمایت قرار گیرند، برای اشتغال آنها نیز باید فکری شود، متولی اصلی این دختران، وزارت آموزش و پرورش است، اما وزارت بهداشت در این حد که به سلامتی‌شان آسیب نرسد، در کنارشان بوده و خواهد بود.


وزیر بهداشت با بیان اینکه خانواده‌های این دختران، باید به امکانات درمانی کشور اعتماد کنند، اظهار کرد: نباید تصور کنند که خارج از کشور خدمات درمانی بهتری ارائه می‌شود، نمونه آن هم افرادی هستند که اعتماد نکردند و رفتند و آسیب دیدند.


قاضی‌زاده هاشمی، رسیدگی به موضوع دختران شین‌آبادی را چند وجهی قلمداد کرد و دولت، سازمان برنامه و بودجه، دانشگاه‌های علوم پزشکی، وزارت آموزش و پرورش، بیمه‌ها و وزارت بهداشت را در این زمینه سهیم دانست.


انتهای پیام/

ارسال نظر