برگر با گوشت آزمایشگاهی به بازار میآید
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، یک شرکت هلندی نخستین بیف برگر آزمایشگاهی دنیا را پنج سال قبل ساخت. اکنون این شرکت اعلام کرد سرمایه لازم برای دنبال کردن برنامههای خود را دریافت کرده است و از ۲۰۲۱ میلادی گوشت آزمایشگاهی را به رستورانها میفروشد.
شرکت «Mosa Meat» اعلام کرده تاکنون ۷/۵ میلیون یورو سرمایه دریافت کرده است. دو سرمایهگذار اصلی این شرکت «M Ventures» و «Bell Food Group» هستند.
M Ventures بخش سرمایهگذاری شرکت داروسازی «Merck KGaA» آلمان است. «Bell Food» نیز یک شرکت فراوری گوشت در سوئیس است. به هر حال Mosa Meat امیدوار است نخستین محصولات خود که احتمالا گوشت مخصوص تهیه برگر است را تا ۲۰۲۱ عرضه کند. هدف این شرکت تولید صنعتی گوشتهای آزمایشگاهی طی دو تا سه سال بعدی به طوری است که هزینه گوشت به کار رفته برای هر همبرگر به یک دلار برسد.
این در حالی است که کارشناسان حفاظت از محیط زیست هشدار دادهاند نیاز روزافزون جهان برای گوشت به خصوص در کشورهایی با اقتصاد در حال شکوفایی (مانند چین) بسیار زیاد است.
منبع: مهر
انتهای پیام/
انتهای پیام/