صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۱ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۴

آب‌میوه صنعتی صددرصد طبیعی نداریم

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت آب‌میوه و کنسانتره با اعلام اینکه آب‌میوه صنعتی صد درصد طبیعی در بازار وجود ندارد، گفت: در آب‌میوه‌ها از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌شود، بلکه زمان نگهداری آنها بسته به نوع پاکتی است که برای نگهداری آب‌میوه استفاده می‌شود.
کد خبر : 29619

ولی الله داودآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا افزود: پاکت‌های نگهداری آب‌میوه‌ها از جنس مقوا هستند و داخل آنها کوتینک لایه‌ای استفاده شده که تا یک‌سال به نگهداری آب‌میوه کمک می‌کند.


وی تصریح کرد: قطعا آب‌میوه‌های فراوی‌شده طعم آب‌میوه طبیعی را که در منزل تهیه می‌شود،ندارند، ولی از مواد نگهدارنده هم در آنها استفاده نمی‌شود. چون در غیر این صورت تخلف در تهیه آنها صورت گرفته و از طریق اتحادیه قابل پگیری است.


داود آبادی تاکید کرد: آب‌میوه‌ها متناسب با مبلغی که به فروش می‌رسند از کیفیت متفاوتی برخوردارند و نباید توقع داشت آب میوه 500 تومانی کیفتی مشابه با آب‌میوه 5000 تومانی داشته باشد.


وی در پاسخ به این سوال که چرا آب‌میوه‌ها طعم غیرواقعی دارند، گفت: این طعم به دلیل مقدار کنستانتره‌ای است که در آب‌میوه استفاده می‌شود. اگر میزان کنستانتره که در فصل میوه‌ها فریز شده و در فصل‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد بیشتر و شکر و آبی که مخلوط آن می‌شود کم باشد، قطعا طعم بهتر و واقعی‌تری خواهد داشت.






انتهای پیام/

برچسب ها: آبمیوه کنسانتره
ارسال نظر