صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
به همت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام شد؛

افتتاح بیمارستان برکت، هدیه‌ مقام معظم رهبری به مردم قرچک

بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی بنیاد برکت در قرچک ورامین، پنج‌شنبه ۲۸ تیرماه با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افتتاح و آماده‌ خدمت‌رسانی به مردم این منطقه خواهد شد.
کد خبر : 296178

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مدیرعامل بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این خبر و با اشاره به تفاهم‌نامه‌ی منعقد شده در سال ۱۳۹۴ میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر مشارکت ستاد در ساخت و تکمیل ۱۰ پروژه‌ی بیمارستانی در مناطق محروم کشور، اظهار داشت: مجموع ظرفیت این ۱۰ بیمارستان ۱۳۹۳ تخت است که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای ساخت، تکمیل و به‌بهره‌برداری رسیدن آن‌ها ۱۱۸۲ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است. این بیمارستان‌ها در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور قرار دارند و عملیات احداث آن‌ها به علت کمبود منابع و اعتبارات برای سال‌ها نیمه‌تمام و متوقف مانده بود که به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بخش اعظم آن‌ها به سرعت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند.


سعید جعفری ادامه داد: بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک ورامین که روز پنج‌شنبه با حضور رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره‌برداری می‌رسد، هفتمین بیمارستان بنیاد برکت در کشور است که در زیربنایی به مساحت ۸۳۰۰ مترمربع و با تأمین اعتبار ۱۲۲ میلیارد ریالی از سوی این بنیاد تکمیل شده است.


مدیرعامل بنیاد برکت توضیح داد: کلنگ ساخت این بیمارستان در سال ۱۳۹۰ به زمین زده شده بود و تا سال ۱۳۹۴ فقط ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که توانستیم با مشارکت بنیاد آن را در زمان کوتاهی به پایان برسانیم. این بیمارستان در ۴ طبقه بنا شده و دارای ۴ اتاق عمل و بخش‌های تخصصی داخلی، جراحی، زنان و زایمان و کودکان و نوزادان است.


جعفری تأکید کرد: با احداث این بیمارستان ارایه‌ی خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارجمند شهرستان قرچک، سریع‌تر و با کیفیت بهتری انجام خواهد شد و مردم این منطقه دیگر مجبور نخواهند بود برای درمان به شهرهای مجاور مراجعه کنند.


وی بیمارستان‌های برکت شهرهای میانه در استان آذربایجان شرقی، مینودشت در استان گلستان، درگز در استان خراسان رضوی، گرمسار در استان سمنان، فردوس در استان خراسان جنوبی و بانه در استان کردستان را به عنوان ۶ بیمارستان بنیاد برکت برشمرد که تا به امروز در سطح کشور به بهره‌برداری رسیده‌اند و عنوان کرد: با افتتاح بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی قرچک، هفتمین پروژه‌ی بیمارستانی برکت هم به بهره‌برداری خواهد رسید. این در حالی است که خوش‌بختانه بیمارستان‌ برکت شهر بهار در استان همدان هم آماده‌ی افتتاح شده است. وی افزود: بیمارستان‌های برکت شهرهای نی‌ریز در استان فارس و دزفول در استان خوزستان نیز به ترتیب در بهمن ۹۷ و اواسط سال ۹۸ تکمیل و شروع به ارایه‌ی خدمات به مردم خواهند کرد.


مدیرعامل بنیاد برکت در خصوص ادامه‌ی روند ساخت بیمارستان در مناطق محروم توسط این بنیاد تصریح کرد: سیاست راهبردی و اصلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ارتباط با مأموریت‌های بنیاد برکت، موضوع اشتغال و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم و روستاها است و تنها ۲۰ درصد ظرفیت بنیاد برکت معطوف به طرح‌های زیربنایی است که این روند تداوم خواهد داشت. وی افزود: حضور بنیاد برکت به عنوان بازوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در بحث محرومیت‌زدایی از مناطق دورافتاده و روستایی مانند گذشته، هم در حوزه‌های اشتغال‌زایی و مشارکت‌ با کارآفرینان و توانمندسازی اقتصادی و هم در بخش عمرانی و زیربنایی ادامه خواهد داشت.


جعفری اجرا و راه‌اندازی پروژه‌های عمرانی را نیز در راستای سیاست‌های اشتغال‌زایی این بنیاد ارزیابی کرد و یادآور شد: با افتتاح یک طرح عمرانی، مانند پروژه‌ی بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی برکت در شهرستان قرچک، برای تعداد زیادی از اقشار مختلف مردم اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: بنیاد برکت
ارسال نظر