صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۱ - ۲۶ تير ۱۳۹۷
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد؛

رادیولوژی انتخاب رتبه‌های برتر آزمون دستیاری پزشکی/ اقبال داوطلبان به رشته‌های پول‌ساز

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: انتخاب رشته‌های رتبه‌های برتر در آزمون دستیاری نشان می‌دهد که اختلاف درآمد عامل اصلی رشته‌های پولساز است.
کد خبر : 295961

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مفدا، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی امروز در مراسم تقدیر از رتبه‌های برتر چهل و پنجمین آزمون دستیاری پزشکی افزود: اینکه در میان ۱۰ نفر اول رتبه‌های برتر آزمون دستیاری بیشترشان رشته رادیولوژی را انتخاب کردند، نشان می‌دهد رشته‌های پولساز مورد اقبال داوطلبان است و از سوی دیگر نشان می‌دهد که ما در زمینه هدایت دانشجویان به سایر رشته‌ها چندان خوب عمل نکرده‌ایم.


وی گفت: اتفاقی که می افتد این است که اختلاف درآمد در انتخاب رشته‌ها تاثیر دارد و این اتفاق هم در زمان کنکور برای رشته‌های تجربی و هم در مقاطع بالاتر برای رشته‌های تخصصی رخ داده و افراد فکر می‌کنند زندگی راحت‌تری پیش‌رو خواهند داشت.


وزیر بهداشت یادآور شد: آزمون دستیاری یکی از سخت‌ترین آزمون‌های علمی کشور است و رقابت خیلی شدیدی شاید حتی بیشتر از کنکور در آن وجود دارد.


وی با توجه به حساسیت بالای آزمون دستیاری و تضمین امنیت آن خاطرنشان کرد: دوره دستیاری دوره‌ای بسیار سخت اما شیرین است.


وی با اشاره به اینکه برخی رشته‌های تحصیلی تخصصی مقاطعی بالاتر از تخصص ندارند، گفت: برخی از رشته ها مانند رادیولوژی، فلوشیپ یا فوق تخصص ندارند و بسیاری از افرادی که این رشته را انتخاب می‌کنند، آخرین مقطع تحصیلی خود را می‌گذرانند.


هاشمی به برگزیدگان آزمون دستیاری توصیه کرد که در رشته خود بهترین متخصص شده و انسان مفیدی برای جامعه خود باشند.


وی با اشاره به خاطره‌ای از زمان انتخاب رشته تحصیلی خود گفت: من در زمان جنگ در آزمون دستیاری شرکت کردم و در آن زمان می‌توانستیم دو انتخاب داشته باشیم که ابتدا جراحی و بعد چشم را انتخاب کردم.


وی افزود: در دوران تحصیل اساتید به این نتیجه رسیدند که من در رشته چشم موفق‌تر هستم و در آن زمان سه نفر برای رشته چشم می‌خواستند که تنها یک نفر شرکت‌کننده بود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر