صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عبور زودهنگام اصلاح طلبان از روحانی؛

عباس عبدی: اصلاح‌طلبان سرنوشت خود را با دولت پیوند نزنند!

پس از پیوند همه جانبه اصلاح طلبان برای پیروزی روحانی در انتخابات 92 و 96 و سهمی که به همین علت مطالبه می کردند، آنها اکنون می کوشند از پرداختن هزینه شانه خالی کنند.
کد خبر : 295802

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح‌طلب که سابقه عضویت در شورای مرکزی حزب مشارکت را نیز دارد، در گفت‌وگوی اخیر خود به اعتماد گفت: بخش‌هایی از اصلاح‌طلبان به دلیل ورود به قدرت، روحیه منفعت‌جویی پیدا کرده و در مقاطعی دست بالا را یافته‌اند و این به نفع اصلاح‌طلبان نیست.


عباس عبدی در بخش دیگری از این گفت وگو که به تحلیل چالش های اصلاح طلبان در سه سطح سرمایه اجتماعی، سرمایه درون جریانی و دولت مستقر می پردازد، افزود: رقیب اصلی اصلاح‌طلبان به نظر من خودشان هستند. آنها نباید در درجه اول خیلی به حکومت، براندازان یا افراد دیگر نگاه کنند. البته باید در تحلیل‌های خود آنها را وارد کرده و واقعیت‌های آنان را ببینند اما مشکل اصلی اصلاح‌طلبان خودشان هستند و باید یک بازسازی جدی در درون خود صورت دهند.




پس از پیوند همه جانبه اصلاح طلبان برای پیروزی روحانی در انتخابات 92 و 96 و سهمی که به همین علت مطالبه می کردند، آنها اکنون می کوشند از پرداختن هزینه شانه خالی کنند. به همین دلیل است که عباس عبدی می گوید: اصلاح‌طلبان هیچ دلیلی ندارد که سرنوشت خود را با دولت یا هر پدیده دیگر پیوند بزنند!




وی افزود: دولت مسوولیت وظایف خود را دارد و اصلاح‌طلبان نیز در سال ۹۲ به دلیل محدودیت‌های خود از این دولت دفاع کرده‌اند. در سال ٩٦ نیز یک بار دیگر همین کار را کردند و اکنون هم اگر با مشابه آن دو مقطع مواجه شوند بهترین کار همان بود که انجام دادند. اما این به معنای آن نیست که مسوولیت حقوقی رفتارهای دولت یا سیاستگذاری دولت را به عهده دارند. باید هرجا ایراد و ابهامی دیدند، صریح و شفاف بگویند. نباید برای بیان انتقادات خود در چینش نیروهای کابینه و دولت، مبارزه با فساد، سیاستگذاری در حوزه‌های مختلف اقتصاد و سیاست خارجی و... هیچ محدودیتی برای خود در نظر بگیرند.




منبع: فارس




انتهای پیام/

ارسال نظر