صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۵ - ۲۵ تير ۱۳۹۷
رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت:

سال گذشته 21 هزار نفر دچار بیماری‌های منتقله از آب و غذا شدند

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت تعداد طغیان‌های مربوط به بیماری‌های منتقله از آب و غذا در کشور را در سال گذشته، حدود ۳ هزار مورد اعلام کرد و گفت: معمولا در هر طغیان بین ۶ تا ۷ نفر دچار بیماری می‌شوند
کد خبر : 295635

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بابک عشرتی در کارگاه بیماری‌های منتقله از آب و غذا که به میزبانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت مراقبت از بیماری‌های منتقله از آب و غذا، اظهار کرد: مراقبت از این دسته از بیماری‌ها با جمع آوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل و تفسیر داده‌ها و به دنبال آن انجام مداخلات لازم در حیطه حوزه بهداشت در حال اجراست.


وی تعداد طغیان‌های مربوط به بیماری‌های منتقله از آب و غذا در کشور را در سال گذشته، حدود ۳ هزار مورد اعلام کرد و گفت: معمولا در هر طغیان بین ۶ تا ۷ نفر دچار بیماری می‌شوند که مهم‌ترین عامل آن در درجه اول استفاده از غذای آلوده و سپس آب آلوده است.


عشرتی تاکید کرد: شهروندان به منظور اطمینان از سالم بودن غذای مورد استفاده باید سعی کنند از غذاهای بسته‌بندی شده استفاده و غذا را از مراکز معتبر تهیه کنند. همچنین در سفرهای خود از غذاهای گرم و تازه استفاده و از مصرف غذاهای مانده خودداری کنند.


وی در ادامه با تاکید بر رعایت بهداشت فردی، افراد را به شست‌و‌شوی کامل و صحیح دست‌ها بعد از اجابت مزاج و قبل از خوردن غذا توصیه کرد.


رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت اسهال را یکی از نشانه‌های ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا دانست و گفت: تعداد زیادی از افراد، سالانه به اسهال دچار می‌شوند که معمولا به راحتی بهبود می‌یابند.


وی با بیان اینکه اسهال در سالمندان، زنان باردار و کودکان باید جدی گرفته شود، افزود: افراد در صورت مشاهده اسهال خونی حتما جهت دریافت اقدامات لازم باید به پزشک مراجعه کنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: آب آلوده مسمومیت
ارسال نظر