صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۲۴ تير ۱۳۹۷

بیمه صنعتگران صنایع دستی کردستان فعال شد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: بیمه صنعتگران فعال دارای کارت پروانه تولید انفرادی و کارگاهی صنایع دستی در شهرها و روستاهای این استان پس از مدت‌ها مسکوت ماندن،  فعال شد.
کد خبر : 295192

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، طی جلسه‌ای که با حضور سید محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جبار احمدپور مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان و اسعد ساعدپناه معاون صنایع دستی استان کردستان برگزار شد، بیمه صنعتگران حوزه صنایع دستی کردستان، فعال شد.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان (وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با این تفاهم‌نامه همه هنرمندان و صنعتگران فعال صنایع دستی در روستاها و شهرهای استان تحت پوشش بیمه‌ای قرار می‌گیرند.


علوی ضمن دعوت از کلیه صنعتگران بخش صنایع دستی استان برای استفاده از این موقعیت اظهار کرد: در راستای تحقق این امر حق بیمه‌ای که صنعتگر بر اساس توانایی باید برای استفاده از مزایای بیمه بپردازند، حداقل 20 هزار تومان و حداکثر 45 هزار تومان در ماه است، که به صورت سالانه بایستی پرداخت کند. بر اساس قانون، دولت نیز موظف است 2 برابر این مبلغ را به عنوان سهم کارفرمایی پرداخت کند.


وی افزود: در این طرح صنعتگران می‌توانند مانند سایر بیمه‌های اجتماعی در کشور از مزایای حقوق بازنشستگی، پیری، از کارافتادگی و فوت استفاده کنند.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: از شرایط لازم برای بهره‌مندی این بیمه، داشتن کارت صنعتگری (پروانه تولید انفرادی یا کارگاهی) از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تاییدیه معاونت صنایع دستی استان و سن صنعتگران است که نباید بیشتر از 50 و کمتر از 18 سال بدون محدودیت جنسیت باشد.


وی افزود: هرچقدر سنوات بیمه‌پردازی صنعتگران صنایع‌ دستی استان بیشتر باشد، در زمان بازنشستگی حقوق بیشتری دریافت می‌کنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر