صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۵ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۳
انتظارات اعضای شورای شهر تهران از شهرداری برای برگزاری مراسم ۲۲ بهمن

شهرداری تسهیل‌گر حضور مردم در راهپیمایی باشد

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با تقدیر از برنامه‌ریزی‌های انجام شده در شهرداری تهران برای ۲۲ بهمن، بر ضرورت تسهیل حضور مردم در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی توسط شهرداری تاکید کردند.
کد خبر : 2951

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مرتضی طلایی با اشاره به تکلیف مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: از مردم انتظار دارم علاوه بر شرکت در راهپیمایی، در اداره و برگزاری مراسم ۲۲ بهمن مشارکت کنند؛ زیرا یوم الله دهه فجر و ۲۲ بهمن متعلق به آنهاست.


وی تاکید کرد: این قبیل مراسم و مناسبت‌ها نباید دولتی شود، بلکه شهرداری تنها باید برای برگزاری این جشن مردمی نقش تسهیل‌گری را ایفا کند. در این راستا، ناوگان حمل و نقل عمومی باید در اختیار مردم قرار بگیرد، تبلیغات محیطی به مضامین انقلابی اختصاص یابد، نظافت شهر در مسیر راهپیمایی به خوبی حفظ شود و اقداماتی از این دست باید صورت بگیرد.
۲۲ بهمن به نماد وحدت تبدیل شود


احمد مسجدجامعی نیز با تاکید بر نقش وحدت بخش ۲۲ بهمن گفت: ما ۲۲ بهمن را باید به نماد وحدت و همدلی تبدیل کنیم و زمینه افتراق و دسته بندی و گروه بندی را از بین ببریم. هدف ما در ۲۲ بهمن باید تحقق فرمایش امام (ره) باشد که فرمودند «همه باهم باشیم» و این روز باید تجلی این پیام باشد.
معاونت فرهنگی اجتماعی برنامه‌ها را باشکوه برگزار کند


عبدالمقیم ناصحی با اشاره به اهمیت ۲۲ بهمن در تاریخ کشورمان گفت: دهه فجر ایام موفقیت و سرافرازی ملت ماست که در این بین، روز ۲۲ بهمن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ زیرا روز پیروزی ملت است. بنابراین همه اقشار مردم باید در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور باشکوهی داشته باشند.


رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا ادامه داد: برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تنها وظیفه دولت، شهرداری یا ارگان خاصی نیست، بلکه وظیفه همه است. البته در این میان شهرداری و به ویژه معاونت فرهنگی و اجتماعی آن نیز وظایفی بر عهده دارند؛ زیرا انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است. به همین جهت برنامه‌های مدون در بخش‌های مختلف برای دهه فجر و ۲۲ بهمن مورد نیاز است تا ابعاد گوناگون انقلاب را به مردم و به ویژه نسل جوان که پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی را ندیده‌اند، معرفی کنیم.


وی تاکید کرد: انتظار داریم معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری برنامه‌هایی را که برای این روز تدوین کرده، با شکوه و نظم تمام برگزار کند.
شهرداری کاری کند مردم به زحمت نیفتند


رحمت الله حافظی در خصوص انتظارات شورا از شهرداری در روز ۲۲ بهمن گفت: مردم در خصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن وظیفه خود را در این خصوص می‌دانند و حضور چشمگیر و پرشوری را خواهند داشت. تنها انتظاری که از شهرداری می‌رود، این است که مثل سال‌های گذشته با فراهم کردن تسهیلات لازم در مسیر راهپیمایی کاری کند تا مردم دچار زحمت نشوند.
شهرداری بستر حضور مردم را فراهم کند


محسن پیرهادی با اشاره به اقدامات شهرداری در روز ۲۲ بهمن گفت: شهرداری به واسطه مسئولیتی که در محیط‌های عمومی دارد، وظیفه بسترسازی برای تسهیل حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و استفاده از ابزارهای فرهنگی برای ترویج پیام انقلاب را بر عهده دارد. برای مثال شهرداری از یک سو در حمل و نقل عمومی برای روز ۲۲ بهمن تسهیلاتی را در نظر می‌گیرد و از سوی دیگر، در تبلیغات محیطی شهری پیام‌های مرتبط با انقلاب و دهه فجر را انتشار می‌دهد.


وی ادامه داد: بنابراین انتظار می‌رود این تبلیغات در پایتخت یک کشور انقلابی در یوم الله دهه فجر کاملا به مفاهیم و مضامین انقلابی اختصاص یابد و فضایی برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای فعالان این عرصه ایجاد شود.


پیرهادی اذعان کرد: شهرداری در دهه فجر امسال به خوبی کار کرده و باید به همین روند ادامه دهد. البته گرامیداشت دهه فجر و ۲۲ بهمن یک امر اداری نیست، بلکه حس تعلق ما به انقلاب و نظام را نشان می‌دهد.


عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: مردم ما همواره نشان داده‌اند که در عرصه‌هایی مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن از مسئولان جلو‌تر هستند. برای مثال بسیاری از افراد به رغم اینکه شروع راهپیمایی ساعت ۹ اعلام می‌شود، از ساعت ۷ در خیابان حضور می‌یابند تا عشق خود را به انقلاب نشان دهند. بنابراین وظیفه دستگاه‌ها از جمله شهرداری، فراهم کردن بستر این حضور است.
شهرداری به بهترین وجه در ۲۲ بهمن حضور یابد


حبیب کاشانی با بیان اینکه ۲۲ بهمن تنها متعلق به شهرداری نیست، گفت: این روز متعلق به همه مردم ایران است و همه وظیفه خود را در قبال آن می‌دانند. شهرداری هم در کنار سایر ارگان‌ها مثل یکی از دانه‌های تسبیح به بهترین وجه در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابد و هر ساله شاهد آن هستیم که به رغم حضور میلیونی مردم در خیابان‌ها، ساعتی بعد از پایان راهپیمایی هیچ اثری از زباله، به هم ریختگی و بی‌نظمی در شهر نیست.


وی ادامه داد: همه کسانی که در تهران و شهرهای اطراف زندگی می‌کنند، برای استفاده از زیبایی‌های این روز در راهپیمایی شرکت می‌کنند. شهرداری هم در گوشه‌ای از این کار قرار دارد و من از همه معاونت‌ها و شهرداری‌های مناطق همجوار که در برگزاری هر چه باشکوه‌تر راهپیمایی ۲۲ بهمن مشارکت دارند، قدردانی می‌کنم.


کاشانی با اشاره به مشارکت شورا در برنامه ریزی‌های شهرداری برای ۲۲ بهمن گفت: کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر جلسات متعددی را با مسئولان ذیربط در شهرداری داشته‌اند، اما برنامه ریزی برای راهپیمایی ۲۲ بهمن برای شهرداری تبدیل به وظیفه‌ای هر ساله شده و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری به اتفاق کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا و سازمان زیباسازی هر ساله برنامه‌های جالبی را در این روز اجرا می‌کنند که باعث جذابیت ۲۲ بهمن می‌شود. به نظر می‌رسد این اقدامات هر سال گسترش می‌یابد که جای تشکر از دست اندرکاران دارد.
برنامه‌های شهرداری با محوریت فرهنگی اجرا شود


حسین رضازاده نیز با تاکید بر ابعاد فرهنگی انقلاب گفت: شهرداری مثل هر سال در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن غرفه‌های فرهنگی و اجتماعی بسیاری برپا می‌کند. انتظار ما این است که برنامه‌های شهرداری با محوریت فرهنگی اجرا شده و همچنین تسهیلاتی برای حضور مردم در راهپیمایی در اختیار آنان قرار بگیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر